Νίκος Βέρτης: Πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου στο «Fantasia»

Νίκος Βέρτης: Πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου στο «Fantasia»

Οι ξέφρενες βραδιές στο «Fantasia» ξαναρχίζουν...

Νίκος Βέρτης: Πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου στο «Fantasia»
Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει ανανεωμένος, ξεκούραστος,  με γεμάτες τις «μπαταρίες» του, έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες (sold out) συναυλίες του στην Αυστραλία, στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας!

Οι ξέφρενες βραδιές στο γνώριμο στέκι «Fantasia» ξαναρχίζουν για τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος μας καλωσορίζει στο ζωντανό του πρόγραμμα από τις 29 Μαρτίου.
Κλείσιμο

Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα εμφανίζεται στο Fantasia, στο Ελληνικό, τρεις φορές την εβδομάδα (Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή).

Η συνταγή είναι πλέον γνωστή και επιτυχημένη και όλα δείχνουν πως το ανανεωμένο καλοκαιρινό σχήμα θα κρατήσει γερά τα σκήπτρα της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη. Οι φανατικοί θαυμαστές του NiVe είναι ήδη έτοιμοι να σηκώσουν το μαγαζί ατον «αέρα», όπως γίνεται σε κάθε πρεμιέρα του, κρατώντας το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την ίδια ώρα οι προετοιμασίες για την κυκλοφορία του νέου του πολυαναμενόμενου άλμπουμ έχουν ολοκληρωθεί, τα κομμάτια έχουν επιλεγεί και λίαν συντόμως το νέο του εγχείρημα θα φιγουράρει στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Για τα επαγγελματικά βήματα του Νίκου Βέρτη μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook στο Nikos Vertis - Official FanClub, ενώ υπάρχει πλέον και η πρωτοποριακή δυνατότητα να μπαίνετε στο νέο ανανεωμένο επίσημο YouTube κανάλι του Νίκου Βέρτη και κάνοντας εγγραφή να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο που ανεβαίνουν. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης