Νίκος Βέρτης: «Ένα λουλούδι για τα παιδιά»

Νίκος Βέρτης: «Ένα λουλούδι για τα παιδιά»

Διασκέδαση για καλό σκοπό υπάρχει; Ναι,  υπάρχει! Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης «Fantasia», κάθε Κυριακή μέρος των εσόδων διατίθεται στο φιλανθρωπικό ιδρύμα «Κιβωτός του Κόσμου» για τα παιδιά!

Νίκος Βέρτης: «Ένα λουλούδι για τα παιδιά»
Διασκέδαση για καλό σκοπό υπάρχει; Ναι,  υπάρχει! Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης «Fantasia» κάθε Κυριακή μέρος των εσόδων διατίθεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά!

«Κάθε Κυριακή σας δίνεται ένας παραπάνω λόγος να επισκεφτείτε τη ''Fantasia", διότι όσα περισσότερα λουλούδια πετάξουμε, τόσα πιο πολλά παιδικά χαμόγελα θα φροντίσουμε» δηλώνει ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που μέσα από αυτην την πρωτοβουλία βοηθά παιδάκια, τα οποία περνάνε δύσκολα, αυτήν την περίοδο.


Στο ξεκίνημα του προγράμματος στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής ξεπροβάλλει ένα  video wall με τη χορωδία των παιδιών από την «Κιβωτό του Κόσμου» να τραγουδάνε παρέα με τον ίδιο το «Αν είσαι ένα Αστέρι»! Στη συνέχεια βγαίνουν στη σκηνή δεκάδες τυμπανιστές στη στρογγυλή πίστα που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Fantasia
Κλείσιμο

Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό

Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Τιμή Φιάλης: απλή 170€ / special 190€

Τιμή ποτού: 15€












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης