Η λαμπερή πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο «Fantasia»

Η λαμπερή πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο «Fantasia»

Ποιος κοιμάται πλέον τα βράδια όταν ο Βέρτης «καίει» τις νύχτες των ερωτοχτυπημένων πιστών θαυμαστών του που κατακλύζουν το νυχτερινό κέντρο «Fantasia» από το βράδυ της Παρασκευής, ημέρα όπου και ξεκίνησε το χειμερινό σχήμα του καλλιτέχνη.

Πολύνεκρη έκρηξη στο Αφγανιστάν
Η λαμπερή πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο «Fantasia»
Ποιος κοιμάται πλέον τα βράδια όταν ο Βέρτης «καίει» τις νύχτες των ερωτοχτυπημένων πιστών θαυμαστών του που κατακλύζουν το νυχτερινό κέντρο «Fantasia» από το βράδυ της Παρασκευής, ημέρα όπου και ξεκίνησε το χειμερινό σχήμα του καλλιτέχνη.

Η μαρκίζα στην Παραλιακή έπειτα από απουσία δύο μηνών στη Θεσσαλονίκη έλαμψε ξανά, η συνταγή είναι πλέον γνωστή και επιτυχημένη και όλα δείχνουν πως το πρώτο νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησε να λειτουργεί για τη νέα σεζόν θα κρατήσει γερά τα σκήπτρα της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

Ο Νίκος Βέρτης εκθαμβωτικός μέσα σε ένα τιρκουάζ μεταλλιζέ σακάκι με μαύρα τελειώματα, ασορτί γραβάτα και μαύρο παντελόνι με μία διακριτική λεπτομέρεια στο πλάι από πολύ λεπτή σατέν κοντή τιρκουάζ κορδέλα «πνίγηκε» από τα λουλούδια κατά την είσοδό του στη σκηνή, τη στιγμή που τα βιολιά από το θεωρείο ηχούν στις νότες του «Αν Είσαι Ένα Αστέρι».

Οι θαμώνες του «Fantasia» είχαν την τύχη το βράδυ της Παρασκευής να ακούσουν για πρώτη φορά live και το νέο κομμάτι «Έλα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη έχει «σκαρφαλώσει» μέσα σε σχεδόν τρεις εβδομάδες στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών air play, ενώ στο youtube έχει ήδη ξεπεράσει τις 500.000 προβολές.

Μαζί του εμφανίζεται και η Τάμτα, μία γυναικεία παρουσία που δίνει τη δική της «ταυτότητα» στο σχήμα. Το πρόγραμμά της ξεκίνησε εντυπωσιακά, με ένα παρουσιαστικό που είναι αλήθεια πως μας ξάφνιασε, καθώς δεν θύμιζε σε τίποτα την ποπ νεαρά τραγουδίστρια με το άφρο μαλλί και το προχωρημένο λουκ. Αντιθέτως, εμφανίστηκε με καστανό καρέ μαλλί και μία μαύρη μακριά διάφανη δημιουργία εποχής στο πρώτο της πρόγραμμα, ενώ η δεύτερη στυλιστική επιλογή της ήταν ένα κοντό ιβουάρ λαμπερό φόρεμα με φτερά.
Κλείσιμο

Η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, με τους «άρρωστους» του NiVe να «σηκώνουν» κυριολεκτικά το «Fantasia» στον… αέρα.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλές επώνυμες παρουσίες, ανάμεσα τους ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Πηλαδάκης, ενώ το πέρασμά του έκανε και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Ανανεωμένος, ξεκούραστος, ευδιάθετος, χαμογελαστός και πιο σίγουρος επαγγελματικά από ποτέ, ο Νίκος Βέρτης εδραιώνει χρόνο με το χρόνο τα «βαριά» του βήματα στο μουσικό πεντάγραμμο και τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, «ξοδεύοντας» μόνο έμπνευση για όμορφα τραγούδια, σεβασμό και αφοσίωση απέναντι στη μουσική και πολύ αγάπη για ένα κοινό που ξέρει καλά πώς να αναγνωρίζει τον κόπο του.

Για τα επαγγελματικά βήματα του Νίκου Βέρτη μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook στοNikos Vertis - Official FanClub, ενώ υπάρχει πλέον και η πρωτοποριακή δυνατότητα να μπαίνετε στο νέο ανανεωμένο επίσημο YouTube κανάλι του Νίκου Βέρτη και κάνοντας εγγραφή να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο που ανεβαίνουν.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης