Ο Νίκος Βέρτης... εξαφανίστηκε!

Ο Νίκος Βέρτης... εξαφανίστηκε!

Την Κυριακή το βράδυ η Fantasia «γυάλιζε»! Ο Νίκος Βέρτης επεφύλασσε σε θαυμαστές, πιστούς fan, φίλους και συνεργάτες ένα φαντασμαγορικό φινάλε που κατάφερε να «σηκώσει» κυριολεκτικά στον «αέρα» ένα κατάμεστο μαγαζί μέχρι το ξημέρωμα. 

Ελληνες... μασκοφόροι στο Ντόνετσκ!
Ο Νίκος Βέρτης... εξαφανίστηκε!
Την Κυριακή το βράδυ η Fantasia «γυάλιζε»! Ο Νίκος Βέρτης επεφύλασσε σε θαυμαστές, πιστούς fan, φίλους και συνεργάτες ένα φαντασμαγορικό φινάλε που κατάφερε να «σηκώσει» κυριολεκτικά στον «αέρα» ένα κατάμεστο μαγαζί μέχρι το ξημέρωμα. 

Η τελευταία βραδιά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο ίδιος από τα μέσα του Απρίλη ήταν όντως κάτι παραπάνω από μαγική. Το κοινό που αποχαιρέτησε τον Νίκο Βέρτη για αυτή τη σεζόν στο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής απόλαυσε τον καλλιτέχνη πραγματικά… στα καλύτερά του!!! 
Κλείσιμο

Όσοι είχαν προνοήσει να παρευρεθούν στο grande φινάλε μιας άκρως αξιόλογης δουλειάς που κράτησε σχεδόν πάνω από μισό χρόνο, παρά τις δύσκολες εποχές που περνά τόσο η δισκογραφία, όσο και η νυχτερινή ζωή της Αθήνας λόγω της οικονομικής κρίσης, πέρασαν σίγουρα μια βραδιά που θα τη θυμούνται… 

Highlight της βραδιάς η στιγμή που ο Νίκος Βουρλιώτης (NiVo) ανέβηκε στη σκηνή, έπειτα από πρόσκληση του… NiVe, και ξεσήκωσε το κοινό σε ρυθμούς RnB, ένα πολύ πετυχημένο μουσικό «πάντρεμα» που άρεσε πολύ και γέννησε ιδέες γιατί όχι και για μία συνεργασία στο μέλλον. Τον Νίκο Βέρτη τίμησε με την παρουσία του, για δεύτερη μέρα σερί μετά το Σάββατο, αυτή τη φορά πίσω από τα φώτα, καθώς επέλεξε να μην ανέβει στη σκηνή και ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ στο μαγαζί παρεβρέθη η γνήσια λαϊκή φωνή Λιζέτα Νικολάου όπως και πλειάδα άλλων επώνυμων και μη θαμώνων. 

Το ξέφρενο πάρτυ της μουσικής ολοκληρώθηκε με όλη την ομάδα στη σκηνή -Κωνσταντίνα Σαμαρά, Δήμο Μπέκε, Θανάση Βασιλάκο, Μαρίνα Χανδρή, Γιούλη Αγαπητού, Άγγελο Δήμου, Alessandra Rassimov - στο πλευρό του Νίκου Βέρτη να ερμηνεύει αξέχαστες μελωδίες από τα παλιά… 

Με χαμηλωμένα τα φώτα, ένα γεμάτο μαγαζί με όρθιους θαυμαστές με αναπτήρες στα χέρια η βραδιά έκλεισε «οικογενειακά» με τον Νίκο να ρίχνει στο τέλος μία γνήσια λαΐκή καρντάσικη ζεμπεκιά που άφησε στη μέση… γιατί από Οκτώβρη επανέρχεται…

Ο Βέρτης του Βορρά έχει «Όραμα»! - Έρχεται το «Έλα»

Η τελετή λήξης των μαραθώνιων νυχτερινών εμφανίσεων του καλλιτέχνη στην Αθήνα έδωσε τη σκυτάλη αυτή τη φορά στη συμπρωτεύουσα. Για όσους δηλώνουν αμετανόητοι θαυμαστές του ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζει «συλλεκτικές» εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη κοντά στο Δεκαπενταύγουστο, συγκεκριμένα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί για περίπου ένα μήνα – υπολογίζεται έως και τις 15 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε σχετικό θέμα από το protothema.gr εδώ.

Έχοντας γεμίσει τις αποσκευές του με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό και μεγάλη αγάπη για την  πόλη που ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κοινό της Θεσσαλονίκης που τον λατρεύει και εκείνος με τη σειρά του ξέρει να ικανοποιεί και να σέβεται, ο Θεσσαλονικιός τροβαδούρος υπόσχεται να δώσει στους ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον ακολουθούν, μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη, (κάποιοι εδώ βλέπουν ήδη παράταση)  τον καλύτερό του εαυτό!

Σύντομα ο τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει και ένα χορευτικό τραγούδι δώρο - έκπληξη αποκλειστικά και μόνο για τους θαυμαστές του που φέρει την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου - Ηλία Φιλίππου και έχει τον τίτλο «Έλα».

Orama Live


Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 472323      
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Περιοχή: Περιοχή αεροδρομίου
Διεύθυνση: Στροφή Καζίνου 13ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας
Τιμή φιάλης 160€/4άτομα
Εισοδος με ποτό στο bar 20€
Ημέρες Λειτουργίας: Πεμπτη , Παρασκευή , Σάββατο

Κάντε εύκολα την κράτησή σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας  εδώ

www.nikosvertis.com
NikosVertisOfficialFanClub
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης