Νίκος Βέρτης: Σήμερα η απονομή του πλατινένιου!

Νίκος Βέρτης: Σήμερα η απονομή του πλατινένιου!

Πλατίνα θα γεμίσουν τα χέρια του Νίκου Βέρτη για άλλη μία φορά!

Νίκος Βέρτης: Σήμερα η απονομή του πλατινένιου!
Πλατίνα θα γεμίσουν σήμερα τα χέρια του Νίκου Βέρτη για άλλη μία φορά! Η τελευταία προσωπική του δουλειά που φέρει τον τίτλο «Είμαι Μαζί Σου» και κυκλοφορεί από την εταιρεία Universal εστέφθη από τεράστια επιτυχία και τώρα ήρθε η ώρα ο καλλιτέχνης μαζί με όλους τους συντελεστές να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους.

Στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία ο Νίκος Βέρτης έχει χρωματίσει με πλατίνα τα 4 από τα 6 CD που έχει κυκλοφορήσει, ενώ πλατινένιο είχε γίνει και το cd-single που κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο «Πες το μου ξανά».

Ο τραγουδιστής κατάφερε μέσα από αυτή τη δουλειά να μας ταξιδέψει στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια-ακούσματα για εκείνον και τους αξιόλογους συνεργάτες του, χωρίς ωστόσο να διστάσει να βγάλει προς τα έξω και σε αυτό το cd μία ανομοιογενή γκάμα επιλογών και ακουσμάτων που ναι μεν ακολουθούν πιστά την υπογραφή του, αλλά παράλληλα τον βοηθούν να αποδείξει ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που τολμά να ξεφεύγει από την… πεπατημένη.

Η ανήσυχη φύση του άλλωστε και η μεγάλη του αγάπη για το τραγούδι δεν τον αφήνουν ποτέ να σταθεί σε λιμνάζοντα νερά, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πάντα στον κόσμο αξιόλογες δουλειές που αφήνουν το δικό τους στίγμα στο χώρο και το χρόνο.

Το «Είμαι Μαζί Σου» περιέχει το ομώνυμο ερωτικό τραγούδι των Ηλία Φιλίππου και Κυριάκου Παπαδόπουλου, άλλα από το δίσκο μέσα στο χρόνο ξεχώρισαν και πολλά άλλα αισθαντικά κομμάτια, όπως το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», που έσπασε το φράγμα των 10.000.000 views στο youtube, το «Έχει Τελειώσει», «Δε Με Σκέφτεσαι», «Ήρθες» και το «Θύμωσε Απόψε η Καρδιά».

Όλα τα τραγούδια του δίσκου υπογράφονται για άλλη μία φορά από καταξιωμένους συνθέτες μεγάλων επιτυχιών.

Κλείσιμο
Στο νέο cd υπάρχουν τέσσερα νέα κομμάτια σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, τρία του Αντώνη Βαρδή σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου, δύο σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη, όπως και οι επιτυχίες "Εμείς οι Δυο Ταιριάζουμε" και "Φεύγω".

Στίχους σε άλλα τραγούδια υπογράφουν επίσης ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Γιώργος Τσοπάνης.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 17 Μαΐου στις 8 το βράδυ στο εστιατόριο Διόνυσος (Ροβέρτου Γκάλι 43, απέναντι από το Ηρώδειο*), εκεί όπου φίλοι, θαυμαστές και συντελεστές θα γιορτάσουν με ένα λαμπερό πάρτι την νέα εμπορική επιτυχία του καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει δυναμικά να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Fantasia μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, πιθανότατα να βγάλει ακόμη ένα επιπλέον τραγούδι για το συγκεκριμένο cd μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα ανηφορίσει για την ιδιαιτέρως αγαπημένη του πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη για νέες εμφανίσεις κάπου κοντά στον Δεκαπενταύγουστο.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης