Ο Νίκος Βέρτης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη!

Ο Νίκος Βέρτης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη!

Δύο εβδομάδες έμειναν για να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia ο Νίκος Βέρτης. Ο τραγουδιστής έπειτα από παράταση των εμφανίσεών στην πρωτεύουσα ρίχνει αυλαία στις 29 Ιουλίου στο μαγαζί της παραλιακής, καλοκαιρινό στέκι – πέρασμα όλης της εγχώριας σόουμπιζ. 

Ο Νίκος Βέρτης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη!
Δύο εβδομάδες έμειναν για να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» ο Νίκος Βέρτης. Ο καλλιτέχνης  έπειτα από παράταση των εμφανίσεών του στην πρωτεύουσα ρίχνει αυλαία στις 29 Ιουλίου στο μαγαζί της παραλιακής, καλοκαιρινό στέκι - πέρασμα όλης της εγχώριας σόουμπιζ. 

Στη συνέχεια έρχονται ολιγοήμερες διακοπές και στις 16 Αυγούστου ανεβαίνει βόρεια για έναν περίπου μήνα στο «Όραμα» - συγκεκριμένα θα εμφανίζεται εκεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, κάθε Πέμπτη - Παρασκευή και Σάββατο.

Έχοντας γεμίσει τις αποσκευές του με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό και μεγάλη αγάπη για την  πόλη που ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κοινό της Θεσσαλονίκης που τον λατρεύει και εκείνος με τη σειρά του ξέρει να ικανοποιεί και να σέβεται, ο Θεσσαλονικιός τροβαδούρος υπόσχεται να δώσει στους ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον ακολουθούν, μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη, (κάποιοι εδώ βλέπουν ήδη παράταση)  τον καλύτερό του εαυτό!
Κλείσιμο

Σε λίγες ημέρες ο τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει και ένα τραγούδι δώρο - έκπληξη αποκλειστικά και μόνο για τους θαυμαστές του που φέρει την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου. 

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού που πρώτο έγραψε το protothema.gr (δείτε εδώ)

«Έρχεται νέο τραγούδι Νίκος Βέρτης.... Κυριάκος Παπαδόπουλος Ηλίας Φιλίππου»

Orama Live


Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 424058, 2310 476720     
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Περιοχή: Περιοχή αεροδρομίου
Διεύθυνση: Στροφή Καζίνου 13ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας

www.nikosvertis.com
NikosVertisOfficialFanClub





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης