Νίκος Βέρτης: Το πρώτο Live CD, η παράταση στις εμφανίσεις και οι ειδήσεις «ράδιο - αρβύλα»

Νίκος Βέρτης: Το πρώτο Live CD, η παράταση στις εμφανίσεις και οι ειδήσεις «ράδιο - αρβύλα»

«Καθαρός» και καθ’όλα νόμιμος, όχι μόνο κρατά το πιστό κοινό του αλλά το πολλαπλασιάζει επικίνδυνα! – Πάρτε μια γεύση από το DVD που θα κυκλοφορήσει σύντομα

Νίκος Βέρτης: Το πρώτο Live CD, η παράταση στις εμφανίσεις και οι ειδήσεις «ράδιο - αρβύλα»
Η είδηση δεν εξέπληξε κανέναν! Ο Νίκος Βέρτης «βουλιάζει», εν καιρώ κρίσης, το «Fantasia» και παρατείνει ξανά τις εμφανίσεις του μέχρι το Πάσχα του 2014!Τουλάχιστον…

Έπειτα από πέντε επιτυχημένες, συνεχόμενες σεζόν, με άλλη μια πλατίνα στην τσέπη από τις «Προτάσεις», συνεχίζει ακάθεκτος, πιο σίγουρος και κατασταλαγμένος επαγγελματικά από ποτέ, έχοντας στο πλευρό του, όπως όλα δείχνουν, την αστείρευτη αγάπη ενός κοινού που τον ακολουθεί πιστά παντού και πολλαπλασιάζεται επικίνδυνα.



Ο καλλιτέχνης που έχει γεμίσει την φαρέτρα του, έπειτα από μια αξιόλογη πορεία (σ.σ. δισκογραφημένη) δέκα ετών, με τις πιο ξακουστές σεζόν «μαμούθ» σε νυχτερινά κέντρα – Ποσειδώνιο και Κέντρο Αθηνών, Fantasia – δεν καταλαβαίνει από κρίσεις και «χτυπήματα» κάτω από τη μέση από κακεντρεχή δημοσιεύματα, αποδεικνύοντας ότι η αξιοπρεπής στάση, η επιτηδευμένη σιωπή και το ήθος πάντα κερδίζουν!

«Καθαρός» και καθ’ όλα νόμιμος όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, χωρίς ποτέ να έχει πιαστεί από τη «δαγκάνα» του νόμου, έρχεται με φόρα έπειτα από την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα που έσπασε ταμεία και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο επόμενο εγχείρημά του, που οι θαυμαστές του πραγματικά, το περιμένουν πολλά χρόνια. Και ναι, ήρθε η ώρα να τους δώσει το δώρο τους!

Κλείσιμο


Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζει τον πρώτο του Live CD – DVD στα δέκα χρόνια καριέρας του, που ηχογραφήθηκε - οπτικοποιήθηκε στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Ο νέος αυτός εξαιρετικός δίσκος είναι μια πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά, μέσα σε μια συλλεκτική κασετίνα με τα καλύτερα τραγούδια του, μαζί με ένα ένθετο φωτογραφικό βιβλιαράκι και ένα DVD, που θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία σε περίπου δύο μήνες.

Έπειτα από το τέλος της σεζόν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», ο καλλιτέχνης έχει επιλέξει να ξεκουραστεί, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για άνοδο στη Νύμφη του Βορρά κάποια στιγμή, ίσως και κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις - συναυλίες στο εξωτερικό.

Πάρτε μια μικρή «γεύση» από το DVD και την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα που όσοι είχαν την χαρά να παρευρεθούν, θυμούνται τις υπέροχες στιγμές με συγκίνηση!





 Για τα επαγγελματικά βήματα του Νίκου Βέρτη μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook στο Nikos Vertis - Official FanClub (163.000 fans), ενώ υπάρχει πλέον και η πρωτοποριακή δυνατότητα να μπαίνετε στο νέο ανανεωμένο επίσημο YouTube κανάλι του Νίκου Βέρτη και κάνοντας εγγραφή να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο που ανεβαίνουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης