Νίκος Βέρτης: Οι «Προτάσεις», το ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ και η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Νίκος Βέρτης: Οι «Προτάσεις», το ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ και η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Δέκα χρόνια μέσα από υπέροχα μουσικά μονοπάτια και αξιομνημόνευτες μελωδίες που αγαπήθηκαν πολύ και κράτησαν γερά στο χρόνο ο Νίκος Βέρτης ολοκληρώνει έναν πολυετή κύκλο από την καριέρα του (δισκογραφικά) και το γιορτάζει κάνοντας τις «Προτάσεις» του, σε συνδυασμό με μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου

Νίκος Βέρτης: Οι «Προτάσεις», το ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ και η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα
Δέκα χρόνια μέσα από υπέροχα μουσικά μονοπάτια και αξιομνημόνευτες μελωδίες που αγαπήθηκαν πολύ και κράτησαν γερά στο χρόνο ο Νίκος Βέρτης ολοκληρώνει έναν πολυετή κύκλο από την καριέρα του (δισκογραφικά) και το γιορτάζει κάνοντας τις «Προτάσεις» του, σε συνδυασμό με μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου. 
Η νέα δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη κυκλοφόρησε την Δευτέρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέσσερις φορές πλατινένιο «Είμαι Μαζί Σου». 
Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος του ψηφιακού δίσκου, οι «Προτάσεις» είναι μια συλλογή από έντεκα εξαιρετικά τραγούδια, με διαφορετικές, πρωτότυπες μελωδίες, διαλεγμένες μία – μία από τον ίδιο τον καλλιτέχνη. «Ανήσυχο πνεύμα» άλλωστε, αρέσκεται στο να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του και για αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει νέους μουσικούς δρόμους που ακολουθούνται αβίαστα... χωρίς ωστόσο να χάνει την «ταυτότητα» και το διάσημο γνωστό ύφος που τον έχει αναδείξει και εδραιώσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Ο προπομπός αυτού του νέου εγχειρήματος, το «Αδιαφορείς», - μιλάμε ομολογουμένως για ένα από τα πιο «ώριμα» τραγούδια του - είναι ένα soft, αισθαντικό και άκρως μελωδικό κομμάτι, επάξια συνέχεια της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής του πορείας.
Το ξεχωριστό σε αυτή τη δουλειά είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Βέρτης μας συστήνεται και επίσημα ως συνθέτης αλλά και ως στιχουργός και αυτό γιατί υπογράφει τη μουσική σχεδόν σε όλα τα κομμάτια του cd, ενώ στο πρώτο τραγούδι με τίτλο «Να Χαμογελάσω» έχει γράψει και τους στίχους. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει αυτό, καθώς έχει δώσει δείγματα του ταλέντου του από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά. 
Κλείσιμο
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ /ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αναλυτικά τo tracklist του άλμπουμ έχει ως εξής:
1. ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Νίκος Βέρτης)
2. ΕΝΑ ΨΕΜΑ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης)
3. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ (Μουσική: Δημήτρης Δέκος - Στίχοι: Βαγγέλης Κουζέλης)
4. ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης)
5. ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Ναταλία Γερμανού)
6. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου)
7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙΣ (Μουσική: Δημήτρης Δέκος - Στίχοι: Ρένα Καμάρη)
8. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Ναταλία Γερμανού)
9. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ (Μουσική: Γιώργος Γαλανός - Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου)
10. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ (Μουσική: Γιώργος Γαλανός - Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου)
11. ΧΡΟΝΙΑ (Μουσική: Νίκος Βέρτης - Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου)
Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ ήρθε μόλις χθες στο φως της δημοσιότητας και το πρώτο οπτικοποιημένο κομμάτι που γυρίστηκε στο εξωτερικό με τίτλο «Ούτε που με Νοιάζει», σε μουσική του μαέστρου του Δημήτρη Δέκου και στίχους του Βαγγέλη Κουζέλη. Ένα χορευτικό τραγούδι για να συντροφεύσει το καλοκαίρι που θυμίζει… παλιές καλές εποχές Βέρτη του «Κι όμως σας τρελός» που σήκωνε στον αέρα ένα ολόκληρο μαγαζί… και το κάνει ακόμα! 
Οι καινούργιες μελωδίες έρχονται να «ντύσουν» τις περιορισμένες εμφανίσεις του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», καθώς για πρώτη φορά θα ξεκινήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στις μεγάλες πόλεις που θα επισκεφθεί είναι η Πάτρα ( ο πρώτος σταθμός), η Ρόδος, η Κρήτη, η Μυτιλήνη, η Εύβοια, η Καβάλα, η Χαλκιδική, ενώ ανοιχτό παραμένει εάν θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην Αθήνα. Όπως ο ίδιος έχει σχολιάσει πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή που θα φροντίσει να μην «ρίξει» σε καμία περίπτωση την ποιότητα του θεάματος, συγκριτικά με ένα πρόγραμμα που παρουσιάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο. Αν αναλογιστεί δε, κανείς και ότι όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν δίπλα σε λιμάνια, κάτι μας λέει ότι ο Νίκος Βέρτης το στοίχημα που έχει βάλει αυτή τη φορά στο μυαλό του θα το πετύχει…ξανά…
Για τα επαγγελματικά βήματα του Νίκου Βέρτη μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook στο Nikos Vertis - Official FanClub, ενώ υπάρχει πλέον και η πρωτοποριακή δυνατότητα να μπαίνετε στο νέο ανανεωμένο επίσημο YouTube κανάλι του Νίκου Βέρτη και κάνοντας εγγραφή να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο που ανεβαίνουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης