Νίκος Βέρτης: Γιατί ακύρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη

Νίκος Βέρτης: Γιατί ακύρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη

Το σενάριο ήθελε τον δημοφιλή καλλιτέχνη να ανεβαίνει βόρεια για τις εαρινές – καλοκαιρινές εμφανίσεις του, ωστόσο ο ίδιος χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για την πλήρη ανάρρωση του από μία επέμβαση ρουτίνας, στην οποία είχε υποβληθεί πριν από σχεδόν ενάμιση μήνα στις αμυγδαλές του.

Νίκος Βέρτης: Γιατί ακύρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη
V for Vertis… Στη Θεσσαλονίκη τον περιμένατε, στην Αθήνα παραμένει ο Νίκος Βέρτης! Το σενάριο ήθελε τον δημοφιλή καλλιτέχνη να ανεβαίνει βόρεια για τις εαρινές – καλοκαιρινές εμφανίσεις του, ωστόσο ο ίδιος χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για την πλήρη ανάρρωση του από μία επέμβαση ρουτίνας, στην οποία είχε υποβληθεί πριν από σχεδόν ενάμιση μήνα στις αμυγδαλές του.

Η επιστροφή για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» ξεκινούν αισίως την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου, με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα.

Πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να ετοιμάζει ένα τραγούδι δώρο – έκπληξη στους θαυμαστές του, με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών του, το οποίο έρχεται να… προστεθεί στο άκρως επιτυχημένο τελευταίο του άλμπουμ «Είμαι μαζί σου».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ από το κομμάτι που έκανε πάταγο αυτή τη σεζόν «Αν είσαι ένα Αστέρι».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης