Νίκος Βέρτης: Αποχαιρετώντας ένα μεγάλο «αστέρι»

Νίκος Βέρτης: Αποχαιρετώντας ένα μεγάλο «αστέρι»

Μετά το ρεκόρ συνεχόμενων εμφανίσεων για έναν χρόνο στο «Κέντρο Αθηνών» κλείνει τα φώτα, χαμογελώντας...

Νίκος Βέρτης: Αποχαιρετώντας ένα μεγάλο αστέρι…!
Ενα φαντασμαγορικό φινάλε επεφύλασσε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Βέρτης στους θαυμαστές του στο «Κέντρο Αθηνών». Οι live εμφανίσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη που ξεκίνησαν στις 23 Απριλίου του 2009 και ολοκληρώθηκαν την πρώτη Κυριακή του Μαΐου του 2010 γράφουν τη δική τους ιστορία στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, καθώς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης πού σημειώνει ένα τέτοιο ρεκόρ συνεχόμενων παραστάσεων.

Μετά την απόφασή του να απέχει για ένα χρόνο από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και έπειτα από θερμή παράκληση του κόσμου συνέχισε τις εμφανίσεις του μέχρι και τις 9 Μαΐου.

Για αυτούς βέβαια που δηλώνουν αμετανόητοι θαυμαστές του ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζει πριν «το μεγάλο αντίο»…λίγες ακόμη «συλλεκτικές» εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη κοντά στο Δεκαπενταύγουστο.

Το κοινό που αποχαιρέτησε τον Νίκο Βέρτη για αυτή τη σεζόν απόλαυσε την Κυριακή που μας πέρασε τον τραγουδιστή στα καλύτερά του.

Όσοι είχαν προνοήσει να παρευρεθούν στο μεγάλο φινάλε μιας άκρως αξιόλογης δουλειάς που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο, παρά τις δύσκολες εποχές που περνά τόσο η δισκογραφία, όσο και η νυχτερινή ζωή της Αθήνας λόγω της οικονομικής κρίσης, πέρασαν σίγουρα μια βραδιά που θα τη θυμούνται.

Μια βραδιά που απέδειξε πως ο Νίκος Βέρτης δεν είναι τυχαίο που έχει  «ντύσει» με πλατίνα τα τρία από τα πέντε CD που έχει κυκλοφορήσει στη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του, ενώ πλατινένιο είχε γίνει και το cd-single που κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο «Πες το μου ξανά».

Η απονομή του τελευταίου, τετραπλού πλέον..., πλατινένιου του δίσκου με τίτλο «Όλα είναι εδώ» πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου στο γνωστό μπαρ-ρέστοραν «Beat» στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία πολλών φίλων και συνεργατών του καλλιτέχνη.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Δημήτρης Δέκος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα που υπογράφουν τα 12 τραγούδια του δίσκου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για δεύτερη φορά ο Νίκος Βέρτης τολμά να αναδείξει τη μουσική του παιδεία με την ενεργή συμμετοχή του εδώ, υπογράφοντας τη μουσική σε τέσσερα τραγούδια με τίτλο «Να μ’αγαπάς»-«Στην καρδιά μου μιλάς»-«Είμαι Εδώ» και «Όνειρο Αληθινό», στο οποίο μάλιστα, έχει γράψει και τους στίχους μαζί με τον Αδαμό. Μια εξαιρετική δουλειά σε παραγωγή της Universal Music και διεύθυνση παραγωγής του ίδιου του καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Βέρτης υποδεχόταν το κοινό του όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην Πειραιώς, όπου κατασκευάστηκε, στήθηκε κυριολεκτικά μόνο για εκείνον από την αρχή, με φαντασμαγορικά σκηνικά από το Las Vegas από Έλληνες και Αμερικάνους επαγγελματίες του είδους.

Κλείσιμο
Έχοντας λοιπόν, την ανάγκη λίγο να ξεκουραστεί, κάτι που συνηθίζει να κάνει μετά από κάθε σεζόν-μαμούθ που πραγματοποιεί-όπως αυτή που κράτησε, με μικρά διαλείμματα, περίπου τέσσερα χρόνια στο Posidonio- (Ο Νίκος Βέρτης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο στις 13 Οκτωβρίου το 2008, ενώ την πρώτη του εμφάνιση εκεί την είχε πραγματοποιήσει το Σεπτέμβριο του 2004), ετοιμάζεται να ταξιδέψει οδικώς με φίλους, γυρίζοντας όλη την Ευρώπη, ένα όνειρο που υλοποιεί μετά από πολλά χρόνια έντονης επιθυμίας του.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά τη νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας σε καλοκαιρινή σεζόν κλείνει για λίγο τα φώτα, χαμογελώντας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης