Έλλη Κοκκίνου: Και ο Σάκης μου αρέσει... που δεν είναι πανύψηλος!
Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στους «Άντρες της χρονιάς», όπου αφού πρώτα τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες της, στη συνέχεια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος, για τους άντρες και πώς τους θέλει...
Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στους «Άντρες της χρονιάς», όπου αφού πρώτα τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες της, στη συνέχεια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος, για τους άντρες και πώς τους θέλει.
«Ποια χαρακτηριστικά θέλεις σε έναν άντρα, πέρα από το να είναι ψηλός… πανύψηλος!», τη ρώτησε με νόημα ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση της τραγουδίστριας: «Όχι, δεν είναι στάνταρ αυτό. Μου αρέσει να με καταλαβαίνει. Να κι ο Σάκης μου αρέσει, που δεν είναι πανύψηλος!».
Όσο για το αν έχει βρει τον άντρα της ζωής της; «Έχω γεννήσει τον άνδρα της ζωής μου σχεδόν εδώ και τέσσερα χρόνια», απάντησε η Έλλη εννοώντας φυσικά τον γιο της, Αλέξανδρο.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.