Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος - Δείτε τις φωτογραφίες

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος - Δείτε τις φωτογραφίες

Η ανάρτηση της ηθοποιού στα social media

oikonomakou2
Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε νέες φωτογραφίες της με μαγιό στα social media. Μέσω Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικά στιγμιότυπα της ίδιας να ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος και συγκεκριμένα ακουμπώντας σε ένα τζάμι - καθρέφτη.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει διάφορες πόζες και μέσα σε λίγες ώρες η δημοσίευσή της ξεπέρασε τις 25.000 likes. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε μια λέξη, «ηρεμία».

Δείτε τις φωτογραφίες

Κλείσιμο
oikomakoy
oikonomakou222
oikonomakou
oiknomakou

Οι διακοπές ξεκίνησαν από το Πάσχα για την Αθηνά Οικονομάκου, οπότε και ανέβασε ξανά στο Instagram, φωτογραφίες της από στιγμές χαλάρωσης που πέρασε σε κάποιο νησί. Με ένα πλατύ χαμόγελο, μια μέρα πριν το Πάσχα σε πόζαρε σε ένα στενό σοκάκι και βγάζει φωτογραφίες παίρνοντας διάφορες γκριμάτσες. «Η ζωή είναι φευγαλέα, γι' αυτό άδραξε τη στιγμή όσο μπορείς» έγραψε μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 4 Μαΐου στο Instagram.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της

oikonomakou9966
oikonomakou07
oikionomakou8
oikonomakoi09
oikonomakou0
Αν και το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε τα media ο χωρισμός της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως δεν θέλει να κάνει καμία αναφορά στο θέμα. Πριν λίγο καιρό, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την αυτή την περίοδο που διανύει το τελευταίο διάστημα.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία επέστρεψε από ταξίδι της στο Μιλάνο, είπε αρχικά: «Λίγο επαγγελματικά και λίγο ξεκούραση στο Μιλάνο. Έχω προτάσεις απ' όλα. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Δεν μπορώ να πω κάτι, είναι νωρίς ακόμα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1a2tx3y00nd)

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και η ίδια απάντησε: «Ξεκουράστηκα. Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου
Στο τέλος του Απριλίου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, μετά από 7 γάμου και 10 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.
1D8A4695

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».


Ειδήσεις σήμερα:

Κοινή συνισταμένη τα fake news για ΣΥΡΙΖΑ-Βελόπουλο, λέει η ΝΔ με αφορμή τη «μάχη της φέτας»

Επτάστερος ο Παναθηναϊκός μετά την «αιχμαλωσία» της Ρεάλ στον τελικό - Το μεσημέρι η επιστροφή των θριαμβευτών

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης