Απόστολος Λύτρας: Αντιδράσεις στην εκπομπή της Κουτσελίνη γιατί είπε πως «πλήττεται η καριέρα του» - Τα σχόλια στο Twitter

Απόστολος Λύτρας: Αντιδράσεις στην εκπομπή της Κουτσελίνη γιατί είπε πως «πλήττεται η καριέρα του» - Τα σχόλια στο Twitter

Η παρουσιάστρια διαφώνησε με συνεργάτη της - «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;» - Δείτε βίντεο με το περιστατικό και τις αντιδράσεις στα social media

koutselini-lytras-xr-2
Αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής της αλλά συνεπακόλουθα και στα social media προκάλεσε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε την άποψη ότι η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό, προκαλώντας ένταση στην εκπομπή και σχόλια εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;».Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη ερώτηση, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό, με τον Δημήτρη Μαρέδη να τονίζει: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Η ίδια αναφέρθηκε στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Λύτρα, οι οποίες δεν προχώρησαν, και εξήγησε πως η αλήθεια για το τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι πάντα γνωστή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κυρία Κουτσελίνη έχασε την ψυχραιμία της και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι, αναφέροντας προσωπικές εμπειρίες από την οικογένειά της για να ενισχύσει το επιχείρημά της.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνης και του Δημήτρη Μαρέδη:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; Φαντάζομαι;».

Δημήτρης Μαρέδης: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Ζ.Κ: Μα λες τις εξελίξεις παρακάτω ρε Δημήτρη.

Δ.Μ: Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός.

Ζ.Κ: Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό;

Δ.Μ: Όχι, λέμε την αλήθεια όπως και εσύ. Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;

Ζ.Κ: Ε ποια είναι η αλήθεια; Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Λοιπόν, αλλά σας παρακαλώ πολύ ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;

Δ.Κ: Πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει.

Ζ.Κ: Το ξέρεις;

Δ.Κ: Να το, το ομολόγησε.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε εκνευρισμένη και χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι:

Ζ.Κ: Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Σήκω και πες το.

Δ.Μ: Αυτό δεν το ξέρω

Ζ.Κ: Ακούς λοιπόν αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος ότι δεν την έχει ξανακακοποιήσει.

Δ. Μ: Αυτό κρίνω

Ζ.Κ: Και ο πατέρας μου την έδερνε μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;

Δ.Μ: Δεν μίλησα εγώ για λαϊκισμό με συγχωρείς.

Ζ.Κ: Μίλησες γιατί είπες "δεν με νοιάζει η καριέρα". Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό.

Δ.Μ: Εντάξει δεν τον κατέστρεψε κανένας άλλος.

Ζ.Κ: Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα.

Δ.Μ: Δεν ψέγω εσένα.

Ζ.Κ: Ρε Δημήτρη το έκανες όλο αυτό, τη στιγμή που εγώ προσπαθούσα να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου, αυτό σου λέω. Δεν το είπα για τον άνθρωπο, είπα ότι αυτή τη στιγμή, ότι όλο αυτό το κομμάτι είναι τελειωμένο. Δεν μίλησε κανείς γιατί όλο αυτό κάνουμε μια κουβέντα γιατί καταστρέφεται νια καριέρα, πρώτον εγώ πριν είπα για το παιδί. Και όλοι περιμένανε ότι δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα γιατί έχουμε φιλική σχέση.

Δ.Μ: Γιατί, έχεις μασήσει εσύ τα λόγια σου ποτέ, ποιος το λέει αυτό;

Ζ.Κ: Όλοι. Είναι ντροπή να πιστεύει κανείς για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής. Όταν αυτό το ξύλο στη ζωή μου ακόμα με πονάει.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις της παρουσιάστριας, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια στο Twitter, με πολλούς να αναφέρουν πως η Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Απόστολο Λύτρα, επειδή είναι φίλοι.

Ακολουθούν μερικά σχόλια

Νωρίτερα, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τα ψυχικά τραύματα που δημιουργήθηκαν στο παιδί του Λύτρα λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του, εκφράζοντας την άποψη ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επουλωθούν. Τόνισε ότι η συγγνώμη του Λύτρα μπορεί να μην είναι αρκετή για να θεραπεύσει τις πληγές της συζύγου του και του παιδιού τους, επισημαίνοντας πως, παρά τη φροντίδα που είχε για τα παιδιά του, στη συγκεκριμένη στιγμή τα ξέχασε όλα.

«Αυτά τα τραύματα παραμένουν για πάντα και ο Απόστολος Λύτρας δυστυχώς στο παιδί του έβαλε τραύματα. Αυτό νομίζω ότι θα το εισπράξει, θα το καταλάβει και θα του πάρει πολύ χρόνο να λύσει αυτά τα ζητήματα. Θέλω να το πω γιατί και εγώ από εδώ πρέπει να είμαι έντιμη και με τους ανθρώπους που είναι έτσι στη ζωή μου, στην καρδιά μου, από τη στιγμή που ο ίδιος επώνυμα βγήκε με το πρόσωπό του, τώρα, δυστυχώς στον περίγυρο του σχολείου, στους γονείς θα είναι το καίριο ζήτημα και έτσι θα δημιουργηθεί μια δυσκολία. Πρέπει να το πω, γιατί πρέπει να τα λέμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d226mdk3vl8p)

Στη συνέχεια η Ζήνα Κουτσελίνη συμπλήρωσε: «Η συγγνώμη του Απόστολου δεν ξέρω αν αρκεί για τη γυναίκα του, τη Σοφία, πάντως για το παιδί του όσες και αν είναι οι συγγνώμες αυτά τα τραυματάκια - και ξέρω τη λατρεία που είχε στα παιδιά του και στα τρία - φαίνεται όμως πως τη δεδομένη στιγμή τα ξέχασε όλα αυτά και τα έβαλε στην άκρη, όταν συνέβησαν τα γεγονότα. Που όπως λέει το δικό μας ρεπορτάζ, φαίνεται ότι μίλησαν στο δικαστήριο και είπε ότι όλα συνέβησαν στο αυτοκίνητο και όχι στο σπίτι. Δηλαδή δεν υπήρχε ως σημείο έτσι συμβάντος το σπίτι, αλλά το αυτοκίνητο».

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Λύτρας και σχολίασε τη φιλική της σχέση με το ζευγάρι, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.

«Είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που αφήνεται ελεύθερος σε τέτοια ζητήματα; Άλλους δεν τους έχουν συλλάβει καν. Και ο λόγος που τέθηκε από την αρχή η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ήταν για να περάσει από ανακριτή και εισαγγελέα. Να τα λέμε αυτά, μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται», δήλωσε για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

Για τη γνωριμία της με το ζευγάρι η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Γνωρίζω προσωπικά και τους δύο. Ποτέ δεν είδα ότι υπήρχε κάποιο θέμα σε αυτό το ζευγάρι. Την τελευταία φορά που τους είδα μαζί ήταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήμασταν μαζί στο ίδιο τραπέζι, γελούσαμε όλο το βράδυ και περάσαμε υπέροχα. Όταν κλείνουν οι πόρτες, πού να ξέρεις τι γίνεται. Η δική μου γειτονιά ήξερε μια χαρά τι συνέβαινε, αλλά δεν έκανε κάτι. Πηγαίνετε να δείτε αν κάποιος χτυπάει τη γυναίκα του και να το καταγγείλετε και όχι να κάθεστε στον καναπέ και να βλέπετε μια εκπομπή για το αν θα κατηγορήσουμε τον άλλο ή όχι. Την αλήθεια θα πούμε. Η διαδρομή της αλήθειας έχει μόνο μία πλευρά. Είναι δυνατόν ως γυναίκα να μην υπερασπιστώ τη Σοφία; Που ο Απόστολος ομολόγησε πως την κακοποίησε; Τι να βγω και να πω; Πόσο καλός άνθρωπος είναι; Που το ένα δεν αναιρεί το άλλο».

Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Συγγρού - Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε πέντε φορές

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του

H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης