Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Καρρά: Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα του όσο μπορούσαμε, η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Καρρά: Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα του όσο μπορούσαμε, η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική

Ήταν κολλητός μου 34 χρόνια, δήλωσε ο τραγουδιστής

xrisoxoidis-karras
Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη στενή φιλία του με τον Βασίλη Καρρά, τα σοβαρά προβλήματα υγείας του και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές που είχε μαζί του.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε τη φιλία τους και το γεγονός ότι τους άρεσε να πηγαίνουν μαζί για ψάρεμα: «Ήταν κολλητός μου 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε στο ψάρεμα, διαφωνούσαμε αφού ήταν εγωιστής. Τον αγαπούσα. Μου έλεγε να πάμε να ψαρέψουμε, του έλεγα "Βασίλη, ας το αυτό, είναι δική μου δουλειά, δεν είναι δική σου". Μάθαινε να ψαρεύει, αλλά Ρόκκος δεν είναι κανείς μας. Επειδή έχω πάει με τον Στέλιο πολλές φορές, ο Ρόκκος δεν μας βλέπει στο ψάρεμα. Είναι τοπ ψαράς ο Ρόκκος, σαν τον Στέλιο δεν είναι κανένας. Είναι ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός ψαράς».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0x6s2zw4g4x)
Κλείσιμο

Σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα του όσο μπορούσαμε, απλά η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική. Μου το είπε, με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να βρεθούμε. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε πως το κακό είχε "φύγει" στα κόκαλα. Αυτό».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την τελευταία φορά που είδε τον σπουδαίο τραγουδιστή: «Εκεί ήταν ζόρικα τα πράγματα. Τελευταία φορά που τον είδα, πήγαμε με τον Αντώνη [Ρέμο] στο σπίτι του, κάναμε και χαβαλέ. Επειδή είχε αναλαμπές έλεγα: "Λες να βάλει ο Θεός το χέρι του και να γλιτώσει;". Αλλά ήταν αναλαμπές αυτές. Τελευταία φορά κάναμε και χαβαλέ πολύ, του έλεγα για τις καταχρήσεις, του έλεγα διάφορα... Τέλος πάντων, ό,τι πει ο από πάνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Για ποιες αγορές έως 10 ευρώ «κουρεύονται» για τρία χρόνια οι τραπεζικές προμήθειες

Επίθεση των Χούθι με βαλλιστικούς πυραύλους και drone σε ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο

26χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου στις ΗΠΑ - Τον γνώρισε σε εκκλησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης