Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαρίνα Σάττι: Υπάρχει φήμη ότι είναι δύσκολη συνεργάτις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαρίνα Σάττι: Υπάρχει φήμη ότι είναι δύσκολη συνεργάτις

Η εμφάνιση ήταν λίγη σε σχέση με αυτό που περιμέναμε, αλλά τόση επίθεση τρεις μέρες τώρα από όλες τις εκπομπές, εντάξει παιδιά μια χαρά πήγαμε, δήλωσε

poseidonas-marina
Με αφορμή τα σχόλια του Γιώργου Τσαλίκη για τη Μαρίνα Σάττι, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μοιράστηκε την άποψή του για την τραγουδίστρια και όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στον αέρα του «Πρωινό Σου Σου», ο δημοσιογράφος σχολίασε, μαζί με τους συνεργάτες του, την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον τελικό της Eurovision, αλλά και τη φήμη που υπάρχει ότι δεν είναι εύκολη στις συνεργασίες της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 04:40
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1byajfmpzoh)

Κλείσιμο
Αρχικά, ο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε ως προς το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη για την ηλικία της Μαρίνας Σάττι: «Η Eurovision δεν είναι θέμα ηλικίας. Η εκπρόσωπος της Ισπανίας μπορεί να ήταν άφωνη φέτος, αλλά ήταν άνω των 50 και τη λάτρευε ο κόσμος και αν είχε καλύτερο τραγούδι και καλύτερη φωνή μπορεί να έσκιζε. Δεν είναι θέμα ηλικίας πρώτον. Δεύτερον, είδαμε πολλούς να λένε για τη Μαρίνα. Κατά την προσωπική μου άποψη, εκτός από το γνωστό ατόπημα με τα χασμουρητά που ήταν εξοργιστικό, δεν έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό για να "θάβουμε". Βγήκε 11η και στο κοινό 8η».

Επίσης, πρόσθεσε: «Εντάξει, η εμφάνιση ήταν λίγη σε σχέση με αυτό που περιμέναμε… Αλλά τόση επίθεση τρεις μέρες τώρα από όλες τις εκπομπές, εντάξει παιδιά, μια χαρά πήγαμε».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη φημή που κυκλοφορεί για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Τη γνωρίζω τη φήμη και γνωρίζω και τη φήμη της πριν πάει στη Eurovision, δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό. Γνωρίζω τη φήμη, ότι είναι δύσκολη συνεργάτις, δεν είναι εύκολη. Αλλά αυτό το διαχωρίζω, άλλο το τι ξέρεις στον χώρο... Μπορεί κάποιος να είναι δύσκολος την ώρα που διοργανώνεται μια συναυλία, την ώρα που γίνεται μια πρόβα, να είναι απαίτηση, το θέμα είναι μέχρι που φτάνει η απαίτηση».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για τη Μαρίνα Σάττι

Ο Γιώργος Τσαλίκης εξέφρασε τις προηγούμενες ημέρες τη δυσαρέσκειά του με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, που εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Η παρατήρηση του τραγουδιστή για την ελληνική αποστολή και κυρίως για τη Μαρίνα Σάττι, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και σε νέες δηλώσεις του, ο Γιώργος Τσαλίκης επανήλθε στο θέμα.

Σε απόσπασμα που παρουσιάστηκε μέσω του «Happy Day», ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «πολωτική τακτική» από τη μεριά της 37χρονης συναδέλφου του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1boxv98ynep)

«Για μένα, το θέμα με την κυρία Σάττι δεν υπάρχει, την έχω ξεχάσει ήδη. Πριν από έξι μήνες ούτως ή άλλως δεν την ήξερα. Εννοώ ότι δεν με απασχολούσε και δεν νομίζω να με απασχολήσει και στο μέλλον. Έχει μια τακτική που είναι πολωτική και αυτό δεν μου αρέσει. Μου αρέσει η μουσική να ενώνει. Πρέπει να ανοίξουμε έναν μεγάλο διάλογο κάποια στιγμή για το πώς μπορούμε να προστατευτούμε από όλη αυτή την τοξικότητα του διαδικτύου, που μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά στην υπόληψή σου, στην ψυχολογία σου, αλλά και στη δουλειά σου» ανέφερε αναλυτικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Τέλος, αναφερόμενος στην ΕΡΤ και το ενδεχόμενο να του γίνει κάποια στιγμή πρόταση να εκπροσωπήσει ο ίδιος την Ελλάδα στη Eurovision, o Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Θα τους πω ότι είμαι 50 χρονών και να βρουν κανένα πιτσιρίκι, πιο μικρό και από τη Μαρίνα, γιατί αυτή δεν είναι πιτσιρίκα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης