Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Όλη η οικογένειά μου έχει φύγει από καρκίνο και λέω «τώρα ήρθε η ώρα μου»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Όλη η οικογένειά μου έχει φύγει από καρκίνο και λέω «τώρα ήρθε η ώρα μου»

Η περιπέτεια με την υγεία του, η σχέση του με την πολιτική και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

antonopoylos_paidia
O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έκανε μια μακρά ανάδρομη στις επιλογές που έχει κάνει, τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην υποκριτική, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί μερικές λεπτομέρειες για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και ανάμεσα σε όσα δήλωσε, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξήγησε, πως ήταν επιλογή του να μην αποκτήσει παιδί. «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής, είμαι ευθυνόφοβος ή και τα δύο; Δεν έπαιξε ρόλο η καριέρα και δεν το δέχομαι. Ξέρω μεγάλους ηθοποιούς που έχουν οικογένεια. Δεν ένιωθα την ανάγκη. Μου αρέσουν τα παιδιά να τα βλέπω, να τα αγκαλιάζω, να τα αγαπάω και να πάνε σπίτι τους. Να μην τα έχω εγώ! Για αυτό και δεν έχω και σκυλί» είπε σχετικά με αυτό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nvu78nsb2p)

Κλείσιμο
Στην πορεία, τόνισε ότι είχε πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί ανθρώπους και καταστάσεις για να επωφεληθεί, αλλά δεν το έκανε ποτέ. «Δεν εκμεταλλεύτηκα την πλούσια ερωτική μου ζωή καθόλου» εξήγησε και στη συνέχεια, μίλησε για τις σχέσεις του.

«Είχα ευκαιρίες να το εκμεταλλευτώ αλλά ήταν έξω από εμένα. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα και περιστασιακές σχέσεις αλλά κυρίως είχα μακροχρόνιες. Έχω περάσει μια πολύ ευτυχισμένη ζωή» σχολίασε.

«Όλη η οικογένειά μου έχει φύγει από καρκίνο, λέω “ήρθε η ώρα μου"»
Περιγράφοντας την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο, δεν άλλαξαν και πολλά στην κοσμοθεωρία του, ενώ τόνισε ότι χειρουργήθηκε έγκαιρα και πρόλαβε τον καρκίνο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nvury99ky1)

«Όταν βλέπεις σε ένα χαρτί ότι αυτό που βλέπουμε στην αξονική θέλει περαιτέρω διερεύνηση, σου κόβονται τα πόδια. Επειδή όλη η οικογένειά μου έχει φύγει από καρκίνο, λέω “ήρθε η ώρα μου”. Ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ, χειρουργήθηκα έγκαιρα. Το βρήκα πρώιμα, δεν άλλαξε πολύ η κοσμοθεωρία μου. Αφήνω τη ζωή και με πηγαίνει. Η ζωή μου έκρουσε έναν κώδωνα πολύ ισχυρό για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν μου έχει αφήσει κανένα κουσούρι. Κάθε έξι μήνες που κάνω εξετάσεις τρέμω τι θα ακούσω αλλά όλα πάνε καλά. Αυτό που νόμιζα ότι είναι η ζωή, αυτό πιστεύω και τώρα. Δεν έκανα πίσω από τις αξίες μου. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι, τα πιστεύω μου είναι τα ίδια. Δεν άλλαξαν με την ασθένεια» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για την πολιτική, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική, δεν με έχουν προσεγγίσει από κόμματα. Ήμουν στον χώρο της Αριστεράς και συνήλθα. Δεν είχα καμία φιλοδοξία να γίνω πολιτικός».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nvv1r7h99d)


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Τεχεράνη: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο

Θρυλική πρόκριση στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρ 3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη και πέρασε στους «4» - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης