Ελένη Μενεγάκη: Με τρομάζετε και δεν το θέλω αυτό, είπε μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το MEGA

Ελένη Μενεγάκη: Με τρομάζετε και δεν το θέλω αυτό, είπε μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το MEGA

Απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα και ζήτησε από τους ρεπόρτερ να τη σεβαστούν

menegakik_mega
Κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών και ρεπόρτερ συγκεντρώθηκαν έξω από το MEGA προκειμένου να αποσπάσουν δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη, μετά την επερχόμενη αποχώρησή της από το κανάλι.

Οι ρεπόρτερ συνάντησαν την παρουσιάστρια που έφευγε με το αυτοκίνητό της, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της. Η ίδια σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατέβασε το παράθυρό της, προκειμένου να μιλήσει στους δημοσιογράφους, που ήθελαν να τη ρωτήσουν για το οριστικό τέλος στη συνεργασία της με το MEGA.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με ευγένεια στις κάμερες, ζητώντας τους να τη σεβαστούν, στο ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nu92rg706x)

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Λοιπόν, μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε εδώ, όμως δεν θα ήθελα να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλό απόγευμα».

H Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως τη φετινή σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το MEGA, τρία χρόνια μετά τη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση. Το 2021, μετά από την αποχώρησή της από τον Alpha κι ένα διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στο MEGA.

Ωστόσο, με την τηλεοπτική σεζόν να φτάνει στο τέλος της, η Ελένη Μενεγάκη με διακριτικότητα, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της πως δεν υπήρχε συμφωνία με τον σταθμό στις προτάσεις που της έγιναν, με αποτέλεσμα να αποφασίσει η ίδια τη λήξη της συνεργασίας τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Τεχεράνη: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο

Θρυλική πρόκριση στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρ 3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη και πέρασε στους «4» - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης