Δ. Βανδή: Βόλτα με τα παιδιά της, πριν ξεκινήσει συναυλίες
Λίγο πριν ξεκινήσει τις συναυλίες της σε Γερμανία, ΗΠΑ και Καναδά η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα δύο της παιδιά.
Λίγο πριν ξεκινήσει τις συναυλίες της σε Γερμανία, ΗΠΑ και Καναδά η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα δύο της παιδιά. Ο φωτογραφικός φακός του «Hello» απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε μία από τις συχνές της βόλτες με τον μικρό Γιωργάκη και τη Μελίνα στην Κηφισιά. Χαλαρή και ευδιάθετη η Δέσποινα δεν παρέλειψε να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους αυτόγραφα.
Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού την Παρασκευή θα δώσει την πρώτη συναυλία στο Αμβούργο και στις 2 Οκτωβρίου στο Ντίσελντορφ. Ακολουθούν τέσσερις ακόμη συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.