Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μια κοπέλα μου έστειλε, πώς γίνεται να θέλω να γίνω μητέρα ενώ έχω κάνει πλαστικές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μια κοπέλα μου έστειλε, πώς γίνεται να θέλω να γίνω μητέρα ενώ έχω κάνει πλαστικές

«Πώς κρίνεις μια μητέρα, αν είναι υπεύθυνη και σωστή από το αν έχει κάνει πλαστικές;» τόνισε ενοχλημένη 

panagiotarou_mhtera
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί από αγνώστους στα social media για αυτό.

Στις δηλώσεις που έκανε στο «MEGA Καλημέρα» η instagrammer αναφέρθηκε αρχικά, στην απόφασή της να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων στα 31 της. «Είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει ποτέ στον εαυτό μου και αισθάνομαι, ότι είμαι και στην καλύτερη ηλικία για να το κάνω» τόνισε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0573u3ad4x5)

Στην πορεία, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε, πως ονειρεύεται να δει τον εαυτό της να μεγαλώνει ένα παιδί μαζί με έναν άντρα στο πλευρό της. Για αυτό, δήλωσε πιο συγκεκριμένα: «Σίγουρα είναι κάτι το οποίο θέλω και ονειρεύομαι και γι' αυτό και αισθάνομαι ότι είναι πολύ σπουδαίο και όλο αυτό που κάνω αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα είμαι υπερπροστατευτική γιατί είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο. Τα έχω όλα σε κουτάκια».

Όσο για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είπε: «Προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο, ονειρεύομαι να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου».

Αναφερόμενη αργότερα, στα για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει, σχετικά με το γεγονός ότι θέλει να γίνει μητέρα, η ίδια αποκάλυψε ένα μήνυμα που της έστειλε μια γυναίκα.

Αναλυτικότερα, η instagrammer είπε ότι: «Μου έστειλε μια κοπέλα "πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές πάνω σου και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις;"» εκφράζοντας την ενόχλησή της για το πώς συνδέονται οι πλαστικές επεμβάσεις με την ανατροφή ενός παιδιού.

 «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μια μητέρα, αν είναι υπεύθυνη και σωστή μάνα, από το αν έχει κάνει πλαστικές και το πόσο καλά ξέρει να μαγειρεύει» σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




Ειδήσεις σήμερα:

Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς, λέει η Ρέμπελ Γουίλσον

Πώς θα κινηθεί η αφρικανική σκόνη που θα μας ταλαιπωρήσει και με νέα εισβολή - Γιατί έδειξε 33° Κελσίου στην Κρήτη


Εμφύλιος στο «μέτωπο της δυσπιστίας»: Διορθωτική δήλωση Παππά μετά τον πολιτικό σάλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης