Το ATM της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή της Αθηνών, στις Αλυκές, ανατίναξαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και προκάλεσαν ζημιές και στην πρόσοψη του καταστήματος που ηταν τοποθετημένο το μηχάνημα.
Η έκρηξη και η κλοπή που ακολούθησε έγινε στις 4 τα ξημερώματα σε μια περιοχή με περιορισμένη κίνηση. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που με χειρουργικές κινήσεις ανατινάζεται ATM. Τον Μαϊο του 2023 έγινε η ανατίναξη του μηχανήματος στην Αγριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, όλες οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες της περιοχής και η αστυνομια διερευνά την υπόθεση. Η τράπεζα δεν έχει ενημερώσει ακόμη για το ποσό που έκανε «φτερά» αλλά το χτύπημα έγινε σε ημέρα που υπήρξε κατάθεση συντάξεων.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.