Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία μπροστά από τη μαρκίζα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο γιος της και ηθοποιός. Στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια σημείωσε: «Καμαρώνω και θα το ομολογώ και ξυπνητή και κοιμισμένη» έχοντας στο πρόσωπό της ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο.
Με τη σειρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης, σχολίασε την ανάρτηση λέγοντας: «Μάνα τι έπαθες; Έχεις τρελαθεί;».
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.