Μαρία Τζομπανάκη: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία αγκαλιά με τον Ορφέα Αυγουστίδη από τη δεκαετία του 1990

Μαρία Τζομπανάκη: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία αγκαλιά με τον Ορφέα Αυγουστίδη από τη δεκαετία του 1990

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Instagram

Tzobanaki-Augoustidis
Μια σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη και του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Η εικόνα, όπως αποκαλύπτεται από τη λεζάντα της ανάρτησης, είναι τραβηγμένη σε κάποια Χριστούγεννα της δεκαετίας του 1990. Μητέρα και γιος πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχοντας στην αγκαλιά τους έναν σκύλο.

Η φωτογραφία μητέρας και γιου δημοσιεύθηκε στο Instagram, μέσα από το προφίλ vintagegreece και μάλιστα οι διαδικτυακοί φίλοι έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους, σχολιάζοντας την ομοιότητα των δύο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία συνόδευσε το σπάνιο στιγμιότυπο, σημειώνεται: «Η αγαπημένη σε όλους Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον μονάκριβο γιό της Ορφέα Αυγουστίδη σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία κάποια Χριστούγεννα τη δεκαετία του 1990».

Δείτε τη δημοσίευση 

Κλείσιμο

Πριν από κάποιους μήνες ο  Ορφέας Αυγουστίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του, για την πατρότητα και για την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. 

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνει, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί ου γονείς» είχε πει για την πατρότητα ο ηθοποιός.

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη, ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε αναφέρει: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή».

Όσον αφορά στον γάμο του είχε τονίσει: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn731j94qdxl)


Ειδήσεις σήμερα

Νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Στον ανακριτή οι έξι ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Μισό εκατομμύριο κρούσματα Covid-19 την ημέρα σε μία μόνο πόλη της Κίνας, λέει αξιωματούχος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης