Ο Αργύρης Πανταζάρας επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με μία ανάρτηση στο Instagram.
Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται αγκαλιασμένος με την αγαπημένη του.
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στο κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο αγκαλιάζει τη Σίσσυ Τουμάση.
Πρόσφατα, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί στην Ιταλία, από όπου και μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους πολλές φωτογραφίες, που φούντωσαν τις φήμες που τους θέλουν μαζί.
Στο παρελθόν, είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Ιt’s not Romeo and Juliet», την οποία σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας. Όπως όλα δείχνουν, ήρθαν πολύ κοντά εκείνο το διάστημα.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.