Για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλουμίλησε ο ηθοποιός, Αίας Μανθόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.
Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», όπου και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από την ατάκα «βρε Αία» στους «Δύο Ξένους», την οποία ακούγαμε να λέει συχνά ο τηλεοπτικός Κωνσταντίνος Μαρκοράς.
«Ήταν μια τραγωδία και μας στοίχισε. Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Νίκο, ήμασταν μαζί στο ΚΘΒΕ», είπε αρχικά ο Αίας Μανθόπουλος. Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά και τη χαρακτηριστική φράση με το όνομά του, ο ίδιος είπε ότι: «Το "βρε Αία" το έκανε ο Νίκος μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε "βρε Αία, βρε Αία", κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο άλλοτε συνεργάτης του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του. «Όταν άκουσα για τη δολοφονία του έτρεξα στο στούντιο που έκανε γύρισμα ο Αλέξανδρος Ρήγας. Μαζευτήκαμε όλοι εκεί και είχαμε ταραχτεί. Ακόμα με ταράζει αυτή η ιστορία τρομερά, τόσο άδικος ο χαμός του», είπε χαρακτηριστικά ο Αίας Μανθόπουλος.
Τέλος, ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το κίνημα metoo, σχολιάζοντας ότι: «Δεν μπορώ να ακούω τις τηλεδίκες. Κάνουν κακό στην έρευνα της αλήθειας».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.