Το πιο ανθρώπινο και ευαίσθητο πρόσωπο έδειξε σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε στον Κεραμεικό και μέσα από τα stories του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους πως πήγε στον «άλλο άνθρωπο» όπου βοήθησε στο μαγείρεμα και στην παρασκευή ενός μεγάλου γεύματος.
Ο τραγουδιστής στα βίντεο που ανέβασε φαίνεται να κόβει λαχανικά και να συμμετέχει στο ανακάτεμα του φαγητού μέσα σε μια τεράστια κατσαρόλα.
Τι είναι ο «άλλος άνθρωπος» «Ο άλλος άνθρωπος»είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Μέσω της «κοινωνικής κουζίνας» η ομάδα «Ο άλλος άνθρωπος» μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων. Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού. Από το 2015 λειτουργεί χώρος 230 τ.μ. στο Μεταξουργείο ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή