Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου λέει ότι ο έρωτας της Μυριέλλας και του Γιώργου δεν είναι φτιαχτός
Eνώ ο ηθοποιός πρόσθεσε πως νομίζει ότι υπήρχε κάτι στην αρχή από τον Βαλάντη για τη Μυριέλλα
UPD:
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Survivor αλλά αποχώρησε γιατί, όπως είπε, κουράστηκε ψυχολογικά. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτα του Κατσαούνημε τη Μυριέλλα, αλλά και τον Βαλάντη.
«Έφυγα από το παιχνίδι γιατί δεν είδα ομάδα. Έβλεπα μόνο τσακωμούς και κουράστηκα ψυχολογικά. Αισθάνθηκα μόνος μέσα στο παιχνίδι. Ξέφυγα, κατάλαβα ότι χάνω τον εαυτό μου. Αυτά που κάνει ο Βαλάντης φτάνουν στα όρια του παραλογισμού», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Την πρώτη μέρα στο παιχνίδι μου έλειπε η μητέρα μου. Όταν βγήκα και τους πήρα τηλέφωνο, έκλαιγα. Ο έρωτας της Μυριέλλας και του Γιώργου δεν είναι φτιαχτός από την παραγωγή. Νομίζω ότι υπήρχε κάτι στην αρχή από τον Βαλάντηγια τη Μυριέλλα».
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.