Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με μπικίνι σε παραλία στις Μπαχάμες, με τις πλούσιες καμπύλες της σε πρώτο πλάνο

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με μπικίνι σε παραλία στις Μπαχάμες, με τις πλούσιες καμπύλες της σε πρώτο πλάνο

Ρομαντική απόδραση σε καλοκαιρινό, εξωτικό προορισμό πραγματοποίησε η Αμερικανίδα σταρ με τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον

kim-kardashian-arthro
Η Κιμ Καρντάσιαν περνάει ανέμελες στιγμές στις Μπαχάμες με τον αγαπημένο της, Πιτ Ντέιβιντσον, και ζει τον έρωτα...

Η 41χρονη καλλονή μοιράστηκε σήμερα Πέμπτη 6/1 με τους followers της μία σέξι φωτογραφία από της διακοπές της, οι οποίες μυρίζουν καλοκαίρι. Χαλαρή και φορώντας ένα καφέ μπικίνι, το οποίο κολακεύει το σούπερ θηλυκό κορμί της, η μητέρα τεσσάρων παιδιών ποζάρει με αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. Τα μαύρα μακριά, ίσια μαλλιά της φτάνουν μέχρι τη μέση της, ένω είναι ελάχιστα μακιγιαρισμένη και φορά ένα κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Το σίγουρο είναι ότι η διάσημη επιχειρηματίας ανέβασε τη θερμοκρασία στον κόσμο των social media, αλλά τράβηξε και όλα τα βλέμματα στην παραλία, όπου απόλαυσε την ηλιοθεραπεία. «Γλυκιά φαντασία μωρό» σημειώνει στη λεζάντα του post της, κάνοντας τη φαντασία των ανδρών να σκέφτεται...πονηρά.



Παράλληλα, πραγματοποίησε ένα InstaStory με τρία υπέροχα μπικίνι, τα οποία της έχει χαρίσει η Αμερικανίδα, 22χρονη ηθοποιός Χάνα Χέις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσει πολλά ακόμη «καυτά» στιγμιότυπα με την ίδια να φορά μαγιό.

μπικινι


Αν και ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν ήταν στην φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα η δισεκατομμυριούχος, οι δυο τους εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι σε ένα λιμάνι στις Μπαχάμες, λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο, σύμφωνα με άρθρο της «Daily Mail». Άκρως εντυπωσιακή, η Αμερικανίδα σταρ φοράει ένα φαρδύ, μαύρο τζιν και ένα μαύρο, «hot» κορμάκι, το οποίο αναδεικνύει το στήθος της. Ο 28χρονος ηθοποιός είναι ντυμένος casual, με σορτς, φούτερ και τζάκετ.

Κλείσιμο
πιτι_κιμ_1

πιτ_κιμ

πιττκιμ


Φημολογείται ότι ο Πιτ είναι «πολύ σοβαρός» με την Κιμ. Το ειδύλλιο έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021, όταν εμφανίστηκαν μαζί στην τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live».

Μία πηγή δήλωσε στην «Daily Mail»: «Η Κιμ και ο Πιτ το πάνε σοβαρά. Ο ηθοποιός πηγαίνει πολύ συχνά στο σπίτι της. Η σχέση τους είναι πολύ συναρπαστική».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ζει στο Staten Island, ενώ η επιτυχημένη επιχειρηματίας στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σχέση τους, παρά τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει τις περιοχές κατοικίας τους.

Ένα πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλον τόνισε: «Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για εκείνους. Ο Πιτ Ντέιβιντσον σχεδιάζει να πηγαίνει πιο συχνά στην Καλιφόρνια».

Οι φίλοι της πρωταγωνίστριας του παγκοσμίως γνωστού ριάλιτι «The Keeping Up With the Kardashians» πιστεύουν ότι ο Πιτ Ντέιβιντσον είναι «ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η Κιμ», μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

Ο κωμικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με την Αγγλίδα ηθοποιό Κέιτ Μπεκινσέιλκαι και το μοντέλο Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ, βοηθά την μελαχρινή καλλονή να προχωρήσει στη ζωή της.

Πρόσφατα, πρόσωπο από το περίγυρο του ζευγαριού υποστήριξε στο αμερικανικό περιοδικό «People»: «Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η Kιμ μετά το διαζύγιό της. Κάποιον να την κάνει να γελάει και απλά να περνάει καλά μαζί του. Το τέλος του γάμου της ήταν μία πολύ σκοτεινή περίοδος για εκείνη και ο Πιτ ήταν το καλύτερο αντίδοτο».

kim_pete


Ειδήσεις σήμερα:

Σπάνιες οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο σύμφωνα με έρευνα

Μητσοτάκης από Άγιο Ευστράτιο: Επιλογή ζωής το εμβόλιο

Επτά συμπτώματα που δείχνουν ότι κάποιος μπορεί να πέρασε COVID-19 και δεν το ξέρει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης