Κάνιε Γουέστ: «Αχόρταγος» ο ράπερ, θέλει πίσω την Κιμ, αλλά ξεκίνησε και σχέση με την Τζούλια Φοξ

Κάνιε Γουέστ: «Αχόρταγος» ο ράπερ, θέλει πίσω την Κιμ, αλλά ξεκίνησε και σχέση με την Τζούλια Φοξ

Παρά τα παρακάλια στην Κιμ για να γυρίσει πίσω, ο ράπερ δεν είναι διατεθειμένος να δείξει... ένα άλλο πρόσωπο - Εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο με την ηθοποιό, Τζούλια Φοξ

julia-fox3434
Στιγμή δε μένει single ο Κάνιε Γουέστ.

Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του ότι θέλει πίσω την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, ο γνωστός ράπερ εμφανίζεται κάθε φορά και με μία νέα γυναικεία παρουσία. Μετά το τέλος της σχέσης του με το 22χρονο μοντέλο, Βινέτρια, βρήκε ήδη την αντικαταστάτρια.


Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του Ye μπήκε η ηθοποιός, Τζούλια Φοξ. Η εντυπωσιακή 31χρονη με ρίζες από την Αμερική και την Ιταλία εθεάθη σε ρομαντικό εστιατόριο του Μαϊάμι να απολαμβάνει το δείπνο της με τον γνωστό ράπερ.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων στο Page Six, το κλίμα μεταξύ τους κάθε άλλο παρά φιλικό ήταν, ενώ ο Κάνιε Γουέστ υπήρξε ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της.


Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του ράπερ διαψεύδει ότι έχει αναπτυχθεί ειδύλλιο μεταξύ των δύο, ενώ τονίζει ότι τον ράπερ δεν ενδιαφέρει καμία άλλη από την Κιμ Καρντάσιαν. «Το μόνο που τον νοιάζει είναι να περνάει καλά», ξεκαθαρίζει η ίδια πηγή στο Page Six.


Όταν η Τζούλια Φοξ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το μέλλον της σχέσης της με τον Ye, εκείνη απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω καν αν θα τον δω ξανά».


Ο τραγουδιστής μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην αναφερθεί καν στην 31χρονη ηθοποιό, αλλά να κάνει ακόμα μία προσπάθεια να διεκδικήσει ξανά την Κιμ Καρντάσιαν, όπως γίνεται άλλωστε μετά από κάθε ειδύλλιό του, που λήγει άδοξα.







Ειδήσεις σήμερα

«Ανοιξιάτικη» εβδομάδα με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα

Εβδομάδα αποτίμησης των ρεβεγιόν: Έσπασε το φράγμα των 4.000 νοσηλευόμενων

Πώς η πανδημία και οι μεταλλάξεις θα επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις το 2022

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης