Πιτ Ντέιβιντσον - Κιμ Καρντάσιαν: «Φωτιά» από νωρίς στη σχέση τους - Εκείνος τα εύσημα, εκείνη το... κράξιμο

Πιτ Ντέιβιντσον - Κιμ Καρντάσιαν: «Φωτιά» από νωρίς στη σχέση τους - Εκείνος τα εύσημα, εκείνη το... κράξιμο

Οι απόψεις διίστανται για το νέο ειδύλλιο της παγκόσμιας showbiz - Τα «πικάντικα» σχόλια των συνεργατών και γνωστών της Κιμ και οι προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης

kim_kardashian_pete_davidson_art
Όπως όλα δείχνουν, το ειδύλλιο του Πιτ Ντέιβιντσον με την Κιμ Καρντάσιαν σίγουρα θα συζητηθεί.

Ήδη όλοι μιλούν γι' αυτό, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η Κιμ ήταν πιο ταιριαστή με τον Κάνιε Γουέστ και άλλους να θεωρούν ότι στα μάτια του κωμικού ηθοποιού θα βρει την απόλυτη ευτυχία.

Πάντως, οι άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον, όσο κι αν ξαφνιάστηκαν από αυτόν τον «ιδιαίτερο» δεσμό, αφού κανείς δεν τον περίμενε, έχουν ήδη ξεκινήσει να «στέλνουν τις ευχές τους».



Οι συνεργάτες του Πιτ Ντέιβιντσον στην εκπομπή «Saturday Night Live» μίλησαν στο Page Six και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους για τον καλό τους φίλο, ενώ δεν δίστασαν να σχολιάσουν τη νέα του σχέση.

«Όταν ακούς για αγάπη, φαντάζομαι πως πρέπει να νιώθεις χαρούμενος. Αν βέβαια, πρόκειται όντως για αγάπη. Φαίνονται πως περνούν πολύ καλά. Είμαι πάντα χαρούμενος, όταν είναι κι εκείνος χαρούμενος», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός Κέναν Τόμσον.

Από την άλλη μεριά, ο συνάδελφός του Μπόουεν Γιανγκ φρόντισε να είναι λίγο πιο διακριτικός και το μόνο που είπε -κι αυτό συγκρατημένα- ήταν: «Όπως φαίνεται, βγαίνουν συχνά. Και περνούν καλά. Δεν μπορώ να ξέρω όμως, ποια ακριβώς είναι η σχέση τους».


Κλείσιμο
Τέλος, ο Κρις Ρεντ φάνηκε αρκετά πιο ενθουσιασμένος από τους άλλους δύο. «Ο Πιτ με την Κιμ; Τι λες τώρα; Μπράβο ρε Πιτ. Εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι! Σε αυτή την φωτογραφία φοράνε και ταιριαστά ρούχα, οπότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το Instagram», είπε.

Από την μεριά της Κιμ Καρντάσιαν, οι άνθρωποι από το περιβάλλον της κρατούν μια πολύ διακριτική στάση, χωρίς να θέλουν να σχολιάσουν κάτι πριν από εκείνη. Άλλωστε, η ίδια έχει δηλώσει ότι προτεραιότητά της είναι πάντα τα παιδιά της και σίγουρα σε μία τέτοια περίπτωση, θέλει να κρατάει τα προσχήματα.

Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε μόνο πως: «Έχει αρχίσει να παλιμπαιδίζει. Ο Πιτ την κάνει να νιώθει λες και το ρολόι γύρισε 20 χρόνια πριν. Δείχνει επιτέλους ευτυχισμένη».



Βέβαια, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το κοινό, που έχει ήδη αρχίσει να κατηγορεί την σταρ για αφέλεια, παλιμπαιδισμό, παρορμητισμό κλπ. . «Η σχέση τους έχει ξαφνιάσει τους πάντες. Είναι περίεργο που διάλεξε ένα αγόρι να είναι δίπλα της μετά τον Κάνιε», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο People. Να σημειωθεί πως η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι 13 χρόνια. Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς τα σχόλια αυτά είχαν ήδη ξεκινήσει από την κοινή τους έξοδο σε λούνα παρκ. 



H πλειοψηφία λοιπόν, θεωρεί ζήτημα χρόνου να λήξει η σχέση τους...




Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης