Τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι. Για πού το έβαλε όμως;
UPD:
Τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι. Για πού το έβαλε όμως; Η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου αφού τελείωσε την Κυριακή τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου έκλεισε τις βαλίτσες της, μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο μαζί με τη μητέρα της και "την έκανε" για Σουηδία.
Η Έλενα, συνήθως έκανε Πάσχα στο χωριό του πατέρα της, στην Καρδίτσα. Μετά το θάνατο του αγαπημένου της μπαμπά όμως, τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της δεν νιώθουν ακόμα έτοιμες να περάσουν ξανά γιορτές στο χωριό.
Μετά από τις εξουθενωτικές εμφανίσεις της στο Diogenis Studio η ανανεωμένη και σέξι Έλενα αξίζει λίγες ημέρες χαλάρωσης και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να παραμείνει στα "ξένα" για πάνω από ένα μήνα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών