Κλέλια Ρένεση: Βόλτα στη θάλασσα με την κορούλα της - Βίντεο
«Μια καρδιά όταν χτυπάει μόνη της, κάποτε χάνει τον ρυθμό. η καρδιά μου βρήκε ταίρι κ ο άνεμος το ξέρει» έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός
Μια βόλτα στη θάλασσα μαζί με την δυο ετών κόρη της απόλαυσε η Κλέλια Ρένεση. Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην οποία υποδύεται την «Καίτη Κίτσο». Η Κλέλια πήρε την κόρη της Κοραλία και πήγε με την κορούλα της μέχρι την παραλία.
Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την εξόρμησή τους στο οποίο βλέπουμε την κορούλα της να τρέχει ξέγνοιαστη. Στη λεζάντα η Κλέλια Ρένεση έγραψε έναν στίχο από το μελωδικό τραγούδι «Ο άνεμος φυσά».
«Μια καρδιά όταν χτυπάει μόνη της, κάποτε χάνει τον ρυθμό. η καρδιά μου βρήκε ταίρι κ ο άνεμος το ξέρει» έγραψε χαρακτηριστικά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.