Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα αποκάλυψε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα αποκάλυψε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά στη Φαίη Σκορδά

varthakouri1
Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστή η λήξη της συνεργασίας της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha. Η παρουσιάστρια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρω1νό του ANT1 και μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά.

«Δεν ερχόμουν 2 χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, 2 λεπτών. Ήταν κάτι κοινό. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας πως: «Με το κανάλι και με όλους τους συνεργάτες έχω πολύ καλή σχέση. Είναι κάποιοι άνθρωποι ή κάποιος άνθρωπος στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία».

Η αμηχανία της Αντελίνας Βαρθακούρη όταν ρωτήθηκε αν χάρηκε αυτή τη συνεργασία και αν ξεκίνησε όμορφα, ήταν εμφανής. «Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ» σημείωσε η παρουσιάστρια επισημαίνοντας παράλληλα ότι πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρονταν σε εκείνη μόνο ως παίκτρια του Globetrotters, ενώ η ίδια είχε εμπειρία στην παρουσίαση.

«Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής μέχρι το τέλος. Δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει. Είπαμε θα κάνεις αυτό ένα διάστημα να σε γνωρίσει ακόμα περισσότερο ο κόσμος, γιατί ήταν να βγει Μάρτιο αρχικά. Όταν καναμε τα γυρίσματα, εγώ είδα κάτι το οποίο δεν ήμουν εγώ, δεν με αντιπροσώπευε, δεν συμφωνούσα με πολλά πράγματα. Εγώ είμαι του πιο αυθόρμητου. Όταν μια εκπομπή λέγεται «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι», μπαίνει το όνομα σου και την ευθύνη την παίρνεις εσύ. Δεν με ενδιαφέρει η ευθύνη. Την παίρνω όλη και την έχω πάρει ούτως ή άλλως γιατί τέτοιος άνθρωπος είμαι», ανέφερε ακόμα η Αντελίνα συμπληρώνοντας:

Κλείσιμο
«Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, το παράπονό μου ήταν ότι δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι. Να το χειριστούμε λίγο διαφορετικά. Όταν μιλάμε βρίσκουμε λύσεις».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε ακόμα σαφές πως δεν είχε πάει στον Alpha μόνο για το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι».

«Όταν τελείωσα το Globetrotters είχα και άλλες προτάσεις επαγγελματικές. Για να εμπιστευτώ τον Alpha, πάει να πει ότι δεν πήγα μόνο για το Αντελίνα χτύπα το κουδούνι. Είχαμε συμφωνήσει τελείως διαφορετικά πράγματα. Εγώ πήγα για ζωντανό, το ξέρουν όλοι! Όμως, επειδή ήταν τέλος σεζόν, κάναμε το Αντελίνα χτύπα το κουδούνι για να μην κάνουμε κάτι βιαστικό».

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό η Αντελίνα Βαρθακούρη:



Ειδήσεις σήμερα:

Οι «σύμμαχοι» του Ερντογάν: Ποια καθεστώτα στηρίζουν τον «ιερό πόλεμο» του Τούρκου προέδρου;

Τοπικό lockdown σε Θεσσαλονίκη - Σέρρες για 14 μέρες

Με ελάχιστη μηνιαία δόση €50 η αποπληρωμή χρεών στα ταμεία λόγω κορωνοϊού - Νέα τροπολογία Βρούτση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης