Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ευχαρίστησε δημόσια τον Τεντ Σαράντος του Netflix για το Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ευχαρίστησε δημόσια τον Τεντ Σαράντος του Netflix για το Maestro

Μου είχε πει ότι η σειρά θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων αλλά στην αρχή δεν τον πίστεψα, έγραψε για τον συνδιευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας

papakaliatis_tedsarados
Το Maestro επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου σε MEGA και Netflix, ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ευχαρίστησε δημόσια τον Τεντ Σαράντος, συνδιευθύνοντα συμβούλου του Netflix.

Ο σκηνοθέτης ανάρτησε μερικές κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν γνωριστήκαμε πριν σχεδόν 2 χρόνια μου είπε ότι η δουλειά αυτή θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων. Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ λοιπόν να μη πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Τεντ Σαράντος και σε όλους όσους δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό. Στο συνεργείο, στο τρομερό μας cast, σε όλους τους συνεργάτες, στους κατοίκους των Παξών, στην ομάδα του MEGA στην Foss Productions και στο Netflix και σε όλη την ομάδα στα εργαστήρια, που δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να παραδοθούν όλα τα υλικά των επεισοδίων στο εξωτερικό. Αύριο αρχίζει πάλι το Maestro μας και εύχομαι και αυτή τη φορά να καταφέρουμε και να σας ταξιδέψουμε (έστω για λίγο) μέσα από τις ιστορίες, την μουσική και τις εικόνες».


Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες τους
Κλείσιμο

sarados73
sarados_papakaliatis90
papakaliatisteed
sarados_papakaliatis
Η δεύτερη σεζόν της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix έρχεται στο MEGA, στις 16 Μαΐου, στις 22:40.
Maestro | Β' Κύκλος|  ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Πέμπτη 16/5 22:40 (trailer)

Το 1ο Επεισόδιο - «MOTHER»
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.
Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη
Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024




Ειδήσεις σήμερα:

«Το παιδί κινδύνευσε και παρά το σοκ πήρε τις σωστές αποφάσεις» - Ξεσπάει ο πατέρας του 5χρονου που ξέχασαν στο σχολικό

Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας - Είναι ελαφρύ, δεν είναι στη ΜΕΘ


Έρχεται το πρώτο κύμα ζέστης με σκόνη από την Πέμπτη - Επηρεάζονται κυρίως Πελοπόννησος και Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης