Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανήκει δικαιωματικά στην “Patty” και κατά κόσμον Λάουρα Εσκιβέλ, αφού όλη η Αθήνα χόρεψε στους ρυθμούς της μικρής πρωταγωνίστριας. Όσο για τα εισιτήρια… έγιναν ανάρπαστα! 36.000 θεατές μέσα σε ένα τριήμερο (Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή) βρέθηκαν στο "Taek Won Do" προκειμένου να απολαύσουν από κοντά το φαντασμαγορικό θέαμα της “Patty”.
Mάλιστα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης οι εφτά από τις οχτώ συναυλίες της “Patty” έγιναν αμέσως sold out. Η παράσταση της νεαρής τραγουδίστριας, πάντως, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τόσο οι μικροί και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της χάρηκαν το θέαμα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών