«Θέλω να έρθω για διακοπές στην Ελλάδα!»

«Θέλω να έρθω για διακοπές στην Ελλάδα!»

Η 16χρονη, παγκόσμιο φαινόμενο, μας μίλησε για τις συνήθειες της, την Ελλάδα, το σίριαλ αλλά και το πώς βιώνει την τεράστια επιτυχία της…

«Θέλω να έρθω για διακοπές στην Ελλάδα!»
Μπορεί μία 16χρονη να χορεύει καλά, να τραγουδάει υπέροχα, να παίζει στην τηλεόραση σαν επαγγελματίας, να είναι καλή μαθήτρια και ταυτόχρονα να αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Αν λέγεται Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ μπορεί. Πρόκειται για την Πάτυ, το «φαινομενικά» ασχημόπαπο της ομώνυμης σειράς, που έχει κερδίσει ωστόσο τα νεαρά κορίτσια, με αποτέλεσμα όλες να θέλουν να γίνουν σαν και εκείνη. Η εικόνα της έχει κερδίσει ως αφίσα μία θέση στα περισσότερα κοριτσίστικα δωμάτια, ενώ δεν λέιπουν και τα αγόρια φαν, όπως φάνηκε από τις sold out παραστάσεις της στο Tae Kwon Do. Το protothema.gr γνώρισε από κοντά την Πάττυ και οφείλουμε να πούμε ότι είναι πανέμορφη, γλυκύτατη, προσγειωμένη και αγαπάει πολύ τη χώρα μας.


Κλείσιμο


Αν και είσαι πολύ νέα σε ηλικία, είσαι η πρωταγωνίστρια ενός σίριαλ που έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πόσο έχει επηρεάσει αυτό τη ζωή σου;

Στην πραγματικότητα δεν έχει επηρεάσει πολύ τη ζωή μου. Μου αρέσει πολύ να έρχομαι σε επαφή με τα παιδιά, με νέους της ηλικίας μου, με οικογένειες, με μπαμπάδες, με μαμάδες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που οι άνθρωποι τραγουδάνε τα τραγούδια της Πάτυ και που με γνωρίζουν και γι αυτήν που είμαι εγώ, γνωρίζουν και τη Λάουρα και την Πάτυ.


Τραγουδάς, χορεύεις και παίζεις πιάνο από την ηλικία των 7 ετών. Πώς συνέβη αυτό στη ζωή σου;

Στα 7 άρχισα το τραγούδι και στα 10  άρχισα να μαθαίνω πιάνο. Και συνεχίζω… Πάντα μου άρεσε η μουσική, πάντα, από μικρή, παρακολουθούσα τα παιδικά προγράμματα, τα ψυχαγωγικά  με τραγούδια και πολλούς χαρακτήρες. Όταν ήμουν 8 χρονών πήγα σε ένα κάστινγκ για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και έτσι ξεκίνησα. Το πρώτο πράγμα που έκανα (σ.σ. στην τηλεόραση) ήταν να χορέψω.


Τι σου αρέσει στην Ελλάδα;
Πήγα να δω την Ακρόπολη που είναι πανέμορφη. Στο κολέγιο διάβασα πάρα πολύ για την Αρχαία Ελλάδα και το να βλέπω την Ακρόπολη μου κάνει πολύ ισχυρή εντύπωση. Είμαι πολύ χαρούμενη που την είδα και έβγαλα και φωτογραφία. Θα ήθελα να επιστρέψω να την ξαναδώ και να ξαναδώ και τον κόσμο: ο κόσμος είναι αξιαγάπητος.

 
Εχεις χρόνο για το σχολείο;
Ναι, έχω χρόνο για το σχολείο. Αυτή είναι για μένα περίοδος διακοπών. Αρχίζω πάλι το Μάρτιο και τελειώνω το Δεκέμβρη. Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά  στο σχολείο.

 
Τι θέλεις να σπουδάσεις;
Αυτό που θέλω να κάνω στα αλήθεια στη ζωή μου είναι να συνεχίσω με την τηλεόραση και το τραγούδι, αν όλα βέβαια πάνε καλά. Αυτό είναι το μέλλον που θέλω.

 
Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει πολύ να περπατάω, μου αρέσει φυσικά να βγαίνω βόλτες, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, να κάνω σπορ. Μου αρέσει πιο πολύ η μέρα από τη νύχτα


Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής;
Από τη διεθνή σκηνή μου αρέσει πολύ η Σελίν Ντιόν. Επίσης θαυμάζω πολύ τους Carpenters. Μου αρέσει πολύ η μουσική του 70 και του 80 ...  Πιστεύω ότι από εκεί γεννήθηκε η μουσική…

 
Με ποιον τρόπο διαφέρει η Πάττυ από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της;
Η Πάτυ είναι μία πολύ χαρακτηριστική προσωπικότητα, από την άποψη ότι πάνω απ’ όλα έχει μια μεγάλη καρδιά. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στο σχολείο, αφού είναι αναγκασμένη να φοράει γυαλιά και σιδεράκια. Δεν είναι εύκολο για ένα κορίτσι στην ηλικία της να αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες στο σχολείο και να της φέρονται άσχημα, γι αυτό είναι πολύ λυπημένη.


Τελικά, η Πάττυ θα καταφέρει να «κλέψει» την καρδιά του Ματίας;
Α! αυτό είναι έκπληξη, δεν μπορώ να πω τίποτε. Πρέπει να δείτε τη σειρά


Θα ξαναέρθεις στην Ελλάδα;
Θα μου άρεσε πολύ. Θα ήθελα να έρθω εδώ για διακοπές ώστε να έχω την ευκαιρία να ευχαριστηθώ τις ομορφιές της Ελλάδας και να έχω περισσότερο χρόνο για να τη γνωρίσω καλύτερα!

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης