ΤοΤζέισον Αντιγόνη ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι δέχεται... πιέσεις να δηλώσει συμμετοχή στον τρίτο κύκλο του GNTMστο Star, που με τη νέα σεζόν θα έχει και αγόρια.
«Είναι παράξενο ότι μετά τα 30 μου, μου λέει όλο και περισσότερος κόσμος να ασχοληθώ με το modeling, ενώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και για το GNTM και γενικά για αυτόν το χώρο. Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, είναι ένας χώρος με τον οποίο ποτέ δεν έχω ασχοληθεί. Χαιρετίζω βέβαια ότι το GNTM θα έχει και αγόρια στο φετινό κύκλο. Σίγουρα η προηγούμενη εικόνα που είχα ίσως ήταν και ένας λόγος που ξέρουν ότι είμαι ένα άτομο που τολμάει να παίξει με την εικόνα του…», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε στοBig Brother, επεσήμανε: «Δεν ξέρω αν συμμετείχα σε ένα reality. Δεν είναι ότι το φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε όμως. Αν θα περνούσα αυτά που θέλω και αν θα ήταν στην κατεύθυνση ζωής που θέλω πλέον να έχω. Δηλαδή, δεν είμαι στη φάση να είμαι σε ένα reality – που και αυτό ποτέ δεν λέω ποτέ – αλλά να παρουσιάζω μια εκπομπή γιατί νομίζω ότι χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση και πρόσωπα και εκπομπές με φρέσκο αέρα και άλλες ιδέες» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».
Δείτε το βίντεο:
Δείτε βίντεο: Τζέισον - Αντιγόνη: Δέχεται πιέσεις για το GNTM αλλά θέλει δική του εκπομπή
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.