Δυο ελαφρά τραυματισμένοι από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους, Αφγανικής και Ιρανικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του καταυλισμού της Μόριαςόπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Όπως δήλωσαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο, δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστο τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περί τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του καταυλισμού. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν βρέθηκαν εκεί για περίπατο.
Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.