Βρέθηκε το 17χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί από τη Μάνδρα

Βρέθηκε το 17χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί από τη Μάνδρα

Ο έφηβος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του

hamogelo
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 17χρονου Μαρίνου Μ., ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερις ημέρες από την περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, ο έφηβος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι στο Amber Alert που είχε εκδοθεί από τον οργανισμό αναφερόταν ότι τα ίχνη του νεαρού αγοριού είχαν χαθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου από τη Μάνδρα Αττικής.

«To Χαμόγελο του Παιδιού θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Μαρίνο Μ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης