Πάτρα: Άλλαξε ρούχα ο ληστής αρτοποιείου για να μην εντοπιστεί!

Πάτρα: Άλλαξε ρούχα ο ληστής αρτοποιείου για να μην εντοπιστεί!

Ο νεαρός εισέβαλε στο κατάστημα και ακινητοποίησε τον μοναδικό υπάλληλο απειλώντας τον με το μαχαίρι και ζητώντας του να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή

astynomia_2903
Όσο κι αν προσπάθησε να παραπλανήσει τις έρευνες αλλάζοντας ακόμη και... ρούχα για να μην εντοπιστεί, δεν τα κατάφερε ο νεαρός δράστης της ληστείας που έγινε το πρωί της Δευτέρας με την απειλή μαχαιριού σε ένα αρτοποιείο στην περιοχή του «Τσολιά» στην Πάτρα!

Ο νεαρός εισέβαλε στο κατάστημα και ακινητοποίησε τον μοναδικό υπάλληλο απειλώντας τον με το μαχαίρι και ζητώντας του να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή. Άρπαξε όλα κι όλα... 30 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα κάλεσε την Αστυνομία δίνοντας την πλήρη περιγραφή του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ληστή, παρά το γεγονός ότι πήγε στο σπίτι του και άλλαξε ρούχα για να μην ταιριάζει με τις περιγραφές, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με ένα «βαποράκι» και του έδωσε τα κλεμμένα χρήματα για να αγοράσει τη δόση του! Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία, οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης