Μετ' εμποδίων επέστρεψαν οι πρώτοι εκδρομείς - Καλός ο καιρός και σήμερα

Μετ' εμποδίων επέστρεψαν οι πρώτοι εκδρομείς - Καλός ο καιρός και σήμερα

Δεν περιμένουν προβλήματα για το πρωί οι υπεύθυνοι των εθνικών οδών

diodi-elef
Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα παρά τις εκτιμήσεις της Τροχαίας ότι οι περισσότεροι θα επιστρέψουν μετά την Πρωτομαγιά.

Για αρκετές ώρες το απόγευμα της Δευτέρας η κίνηση των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου διεξαγόταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό μέχρι και την Ελευσίνα.

Προβλήματα, αν και μικρότερα σε ένταση, συνάντησαν και οι οδηγοί που επέστρεψαν στην Αθήνα από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Η εκτίμηση των υπευθύνων της Ολυμπίας Οδού για τη σημερινή ημέρα είναι ότι τουλάχιστον μέχρι τις 10:30 το πρωί δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

kins-elef


Σύμμαχος όσων επιστρέψουν σήμερα στην Αθήνα θα είναι ο καλός καιρός καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν καλές καιρικές συνθήκες αν και δεν λείψουν κάποια περιορισμένα φαινόμενα αστάθειας (τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες) τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Αντίθετα την Πρωτομαγιά ο καιρός θα είναι πιο άστατος με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης