Ένα πανέμορφο κορίτσι και αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Τελαμώνα Σαλαμίνας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών, μετά από τροχαίοδυστύχημα που είχε την Τετάρτη, σε δρόμο του νησιού.
Η Ευαγγελία Πετροχείλου, Εύα για τους φίλους της, ήταν η πασαδόρος του Τελαμώνα Σαλαμίνας και εκείνη την ημέρα είχε μπει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος. Ο νεαρός οδηγός φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να προσκρούσει σε ένα δέντρο.
Η Ευαγγελία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και, όπως ανέφερε η έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Ο 24χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.
Όντας σε κατάσταση σοκ από τον χαμό της 18χρονης κοπέλας, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτριές της διέκοψαν τις προπονήσεις, ενώ ο σύλλογος ενημέρωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του.
Το δράμα στην οικογένεια της Ευαγγελίας δεν περιγράφεται με λόγια, ενώ η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει το Σάββατο, στη Σαλαμίνα.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV