Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στην Ακαδημία Πλάτωνος με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να τραυματιστούν.
Νεαρός οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας, στη διασταύρωση των οδών Πλάτωνος και Παλαμηδίου, παρασύροντας έναν πεζό άνδρα.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο πεζός έφερε πολλαπλά ανοικτά κατάγματα και στα δύο πόδια, στο θώρακα και στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε άμεσα Μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ (Μ9), ο διασώστης της παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον πολυτραυματία.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό για την περαιτέρω ιατρική αντιμετώπιση.
Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΤο αυτοκίνητο καρφώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στην Ακαδημία Πλάτωνος
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας