Φυλακές Δομοκού: Ναρκωτικά και κινητά σε ύποπτο δέμα μέσα σε κάδο απορριμάτων

Φυλακές Δομοκού: Ναρκωτικά και κινητά σε ύποπτο δέμα μέσα σε κάδο απορριμάτων

Δύο εξωτερικοί φρουροί κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν στον περιβάλλοντα χώρο των φυλακών εντόπισαν μέσα σε κάδο που βρίσκεται έξω από την είσοδο, ένα ύποπτο δέμα

domokos
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής στις φυλακές Δομοκού όταν εντοπίστηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ύποπτο δέμα.

Δύο εξωτερικοί φρουροί κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν στον περιβάλλοντα χώρο των φυλακών εντόπισαν μέσα σε κάδο που βρίσκεται έξω από την είσοδο, ένα ύποπτο δέμα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στην περιοχή έσπευσε πυροτεχνουργός της Ασφάλειας Λαμίας με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για βόμβα. Το δέμα περιείχε κάποια «δώρα». Έξι κινητά τηλέφωνα, 10 κάρτες sim, φορτιστές και χασίς, που ποτέ όμως δεν έφτασαν στον παραλήπτη τους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι κάποιος από τους αυτούς που ήρθαν στο επισκεπτήριο της Παρασκευής - ήταν περίπου 50 άτομα - τελευταία στιγμή να φοβήθηκε και προτίμησε να ξεφορτωθεί τα «δώρα».

«Σήμερα στις 23/12/2018 το πρωί σε εξωτερικό χώρο του Κ.Κ.Δομοκού μετά από έλεγχο συναδέλφων Εξωτερικών Φρουρών βρέθηκε τοποθετημένο σε κάδο απορριμμάτων ένα καλά συσκευασμένο δέμα που μετά τον έλεγχο και το άνοιγμα του με συνδρομή της Αστυνομίας περιείχε 6 κινητά τηλέφωνα ,10 κάρτες sim, 3 φορτιστές και μια σακούλα με 48 γραμμάρια ναρκωτικές ουσίες (χασίς)», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Κ.Κ.Δομοκού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης