Καθηγητής του ΕΚΠΑ και διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας

fakewedding

Η ιστορία με τον fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του γιατρού

Αναπληρωτής καθηγητής του Πανειστημίου της Αθήνας  και ταυτοχρόνως διευθυντής σε  καρδιολογική μονάδα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, είναι ο δίγαμος γιατρός που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα. Μάλιστα, συνάδελφός του καρδιολόγος είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο κουμπάρος στον «μαϊμού» γάμο. 

Η ιστορία με τον fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του. Ο γιατρός που επέλεξε τη Χαλκίδα για την τέλεση του δήθεν πολιτικού του γάμου ζούσε στην Αθήνα, ενώ η (νόμιμη) σύζυγός του με τα παιδιά τους στην Κρήτη. Τα σαββατοκύριακα επιστράτευε την ιδιότητα του... πράκτορα σε μυστική αποστολή προκειμένου να δικαιολογεί στη σύζυγο που είχε «παντρευτεί» στη Χαλκίδα την απουσία του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω ακριβώς της ...ιδιότητας του πράκτορα δικαιολογούσε και το γεγονός ότι δεν έκανε κοινή φορολογική δήλωαη μαζί της. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, το 2014 είχε κάνει γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου -υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες-, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Οι υπάλληλοι αναζητώντας στα αρχεία του δήμου την τέλεση του γάμου, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τελεστεί ποτέ! 

Ισχυριζόταν ότι ήταν μέλος των μυστικών υπηρεσιών 

Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και είχε δύο παιδιά

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά. 

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν.

ΣΧΟΛΙΑ (48)

Θάνος

Φανταστείτε τη βύσμα έχει ο μάγκας που βγήκαν κατά δεκάδες τα συριζοτρολ να τον υποστηρίξουν...μοιράζει 60c ο ΣΥΡΙΖΑ.και δεν κρατιούνται για αυτό που ετοιμάζονται να βγάλουν για το "σκάνδαλο " του πολακειου υπουργείου

Δημητρης

παντως φακελάκι αποκλείεται να έπαιρνε. Τέρας εντιμότητας.

Νίκος

Τον είχε ζαλίσει τον άνθρωπο. Πότε θα με παντρευτείς και πότε θα με παντρευτείς. Το γνωστό παραμύθι. Πόσοι και πόσοι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Αυτή μάλλον θα ήταν περισσότερο φορτική. Τι να έκανε κι ο ντόκτωρ. Της έκανε το χατήρι. Έζησε το όνειρό της να γίνει κυρία γιατρού. Δίδαγμα για τις κολλημένες κυρίες: να μην επιμένετε για δεσμεύσεις γιατί ενίοτε συμβαίνουν κι αυτά.....

ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!

ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ.

Και το καλυτερο !

Δεν πρόκειται να έχει την παραμικρή τιμωρία διότι δεν έχει συντελεστεί αδίκημα διγαμίας εφ ‘ όσον ο δεύτερος γάμος είναι μαϊμού , το λαμόγιο ! Όλα τα σκέφτηκε ο αλήτης ! Να ελεγχθούν τα πτυχεία και τα πιστοποιητικά του , διότι κι αυτά μαϊμού θα είναι ! Κοίτα ρε κάτι μούφες πως παίρνουν τις θέσεις και τα αξιώματα στη μπανανία !

Σίγουρα θα ανακαλύψουν κι άλλα

Άνθρωπος τέτοιος έχει κάνει κι άλλα, που θα βγουν όλα στη φόρα τώρα.

Λαμόγιο!

Φαντάζομαι πόσο γνήσια είναι τα πιστοποιητικά που προσκόμισε το λαμόγιο του Ελληνικού Δημοσίου ( ΕΚΠΑ , κρατικά νοσοκομεία ) για να καταλάβει τις θεσάρες !! Θέλω το όνομα - διότι εγώ το πληρώνω το λαμόγιο ) , και το κόμμα που τον διόρισε για να μη το ψηφίσω όσο ζω ! Φαντάσου το ποιόν των κομματικών ,που προωθούν τέτοιους απατεώνες ! Αηδία πια!!

Άσε μας

Το τερμάτισες. Εσύ δηλαδή που γράφεις κακίες για κάποιον άγνωστο, φέρεσαι άσχημα σε όλες σου τις δραστηριότητες, σε γνωστούς και αγνώστους; Μη βγάζεις κανόνες.

Υποκριτές

Γιατί ασχολείστε ρε; Εξωσυζυγικές σχέσεις έχουν το 80% των ανδρών και οχι μονές, αλλά διπλές και τριπλές. Αυτός σκηνοθέτησε ένα ψεύτικο γάμο και οι υπόλοιποι σκηνοθετούν καθημερινά σενάρια για τον ίδιο λόγο. Η επαγγελματική του θέση δεν εχει καμιά διαφορά από την θέση των υπολοίπων, που μπορεί ναναι δικαστές, δικηγόροι, μηχανικοί, επιχειρηματίες, αγρότες, αστυνομικοί ή οτιδήποτε. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, ίσως σε μικρότερο ποσοστό. Εκείνο που μ ενοχλεί είναι η υποκρισία σας, λες και δεν συμβαίνει παντού!

Πειραιώτης μαουνιέρης.

Την τάιζε,την πότιζε τόσα χρόνια,τι άλλο θέλει;...Καλή καρδιά...

Σμυρνιός

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ

ΛΟΛ

Ρε αυτός πήρε όσκαρ σκηνοθεσίας σε πλαστούς γάμους και συ θα τον βγάλεις λάδι; Πλάκα μας κάνεις;;;

apostolos

καθε μερα λες βλακειες ή παιρνεις και ρεπο ?

Tzikos

ο ντοκτόρ πρωτοπόρος στις εγχειρήσεις "ξεσκιζο-ανοικτής καρδιάς" και μπράβο του !!!!!

Αλήτες

Αριστεροί

Θραξ

φαντασου τι χρονο που του ετρωγαν οι δουλειες (2 παρακαλω) στο δημοσιο που ειχε χρονο για ταξιδακια καθε σαββατοκυριακο και 2 γαμους........κουραζονται κατι τετοιοι.......2 γαμους, 2 μισθους 2 δουλειες του δημοσιου......2 παιδια.......και υστερα μας δουλευουν οι πανεπιστημιακοι!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης