Ιωάννινα: Συλλήψεις με διωκτικά έγγραφα για ναρκωτικά και επιταγές

Ιωάννινα: Συλλήψεις με διωκτικά έγγραφα για ναρκωτικά και επιταγές

Ο αναζητούμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο ελέγχων και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν εκδοθεί τα δυο διωκτικά έγγραφα

astynomia
Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 29ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, αλλά και διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 57χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη στα Ιωάννινα.

Ο αναζητούμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο ελέγχων και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν εκδοθεί τα δυο διωκτικά έγγραφα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος έδωσε εντολή για την κράτησή του και τη μεταγωγή του στην Αθήνα.

*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθηαπό αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 33χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης