Στην αντεπίθεση η βασιλική οικογένεια του Κατάρ: Ξεκινά το project των 2,5 δισ. στη Ζάκυνθο

Το  Πολυμελές Πρωτοδικείο Ζακύνθου απέρριψε το αίτημα της Εκκλησίας και των τοπικών αρχών να ακυρωθεί το συμβόλαιο βάσει του οποίου οι Καταριανοί είχαν αγοράσει έκταση 15.000 στρεμμάτων πάνω από τη μαγευτική παραλία του Ναυαγίου

Σε θέση αντεπίθεσης βρίσκεται η βασιλική οικογένεια του Κατάρ που προχωρά με μικρούς αλλά σταθερούς βηματισμούς στην υλοποίηση των επενδυτικών της σχεδίων, παρόλο που πριν από μερικούς μήνες υπήρχε η σκέψη να εγκαταλειφθεί η οποιαδήποτε επενδυτική σχέση με την Ελλάδα, κυρίως λόγω της γραφειοκρατίας και του ανελέητου κυνηγητού από Δασαρχεία, Εφορίες, Πολεοδομίες και Εκκλησία!

Οι επικεφαλής της εταιρείας Al Ryyan Greece μητρικής των PIMANA και PIMARA στις οποίες ανήκει η επένδυση της Ζακύνθου και του νησιού Οξυά αντίστοιχα, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού έγινε ένα πρώτο βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού project στη Ζάκυνθο ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, μιας και το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ζακύνθου απέρριψε το αίτημα της Εκκλησίας και των τοπικών αρχών να ακυρωθεί το συμβόλαιο βάσει του οποίου οι Καταριανοί είχαν αγοράσει έκταση 15.000 στρεμμάτων πάνω από τη μαγευτική παραλία του Ναυαγίου.

Αυτό είναι και το πρώτο βήμα αφού σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους των Καταριανών εκκρεμεί ακόμη η απόφαση για τα 3000 στρέμματα, που διεκδικεί η Μητροπόλη αλλά και η έκταση στην οποία βρίσκεται ο παλιός ναός του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών. «Ήδη έχει διαταχθεί πραγματογνωμοσύνη και με αυτό θα βγει και η οριστική απόφαση επ’αυτού, το οποίο τελειώνει και την αντιδικία με την Μονή. Έτσι μόλις παραδοθεί η έκθεση πραγματογνωμόνων θα βγει και η απόφαση», είπαν άνθρωποι της εταιρείας.

Έτσι με την απόφαση 20/2018 του Πρωτοδικείου Ζακύνθου, το δικαστήριο δεν ακυρώνει το συμβόλαιο για την πώληση 15.000 στρεμμάτων στη βορειοδυτική άκρη του νησιού από τον κ. Γεώργιο Χάρο στην εταιρεία PIMANA του πρώην Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, αλλά επιφυλάσσεται ως προς τη νομή 3000 στρεμμάτων της Εκκλησίας και για τον περιβάλλοντα χώρο των ερειπίων του παλιού ναού του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση αυτή έρχεται, σχεδόν, τρία χρόνια μετά την επιστολή που είχε στείλει στον πρωθυπουργό η κρατική επενδυτική εταιρεία Al Rayyan. Συγκεκριμένα η επιστολή είχε σταλεί στο πρωθυπουργικό γραφείο στις 20 Οκτωβρίου 2015 και εξέφραζε την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τις επενδύσεις του πρώην Εμίρη του Κατάρ στην Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως η επένδυση της Ζακύνθου έχει «κολλήσει» εξαιτίας σφοδρών αντιδράσεων της Μητρόπολης του νησιού και κατοίκων της που δεν θεωρούσαν νόμιμη την αγοραπωλησία των 15.000 στρεμμάτων.
Αλλά ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή. Στις 7 Μαίου 2014 στην Αθήνα ο Γεώργιος Χάρος, κληρονόμος της οικογένειας Φλαμπουριάρη, η οποία κατείχε μεγάλη έκταση στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Πόρτο Βρώμη, βόρεια του νησιού και σχεδόν πάνω από τη γνωστή παραλία «Ναυάγιο», πουλά έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ, όπως παρουσιάζεται στο συμβόλαιο, έκταση 15.000 στρεμμάτων στην λιβανέζικη εταιρεία PIMANA συμφερόντων της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ.

Μάλιστα ο έλεγχος των σχετικών τίτλων του κ. Χάρου, που χρονολογούνται από την εποχή της ενετοκρατίας, από αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και από γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, έδειξε πως η αγοραπωλησία μπορούσε να γίνει κανονικά, αφού έγιναν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.

Στις 12 Νοεμβρίου 2014 η Μητρόπολης Ζακύνθου και Στροφάδων και η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην οποία καταγγέλλεται σειρά παράνομων πράξεων που πρέπει να ερευνηθούν.

Αποτέλεσμα των γεγονότων αυτών, να μην έχει ξεκινήσει η επένδυση τουλάχιστον 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, στη Ζάκυνθο, όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς οι εκπρόσωποι της λιβανέζικης εταιρείας, που εκπροσωπεί την βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

Νησί Οξυά

Φως στο τούνελ της επένδυσης και στο νησί Οξυά βλέπουν οι άνθρωποι της εταιρείας που διαχειρίζεται τα κεφάλαια της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και συγκεκριμένα του πρώην Εμίρη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι. Σύμφωνα με όσα είπαν στο ΘΕΜΑ «για την Οξυά είμαστε σε διαδικασίες ώστε να λύσουμε τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί ενώ εκκρεμούν ακόμη και δικαστικές αποφάσεις με γνωστό αρχιτέκτονα. Εκτιμούμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα». Το συγκεκριμένο νησί ο πρώην εμίρης του Κατάρ ήθελε να το μετατρέψει σε art island με μουσεία, θέατρα και μικρές πολυτελείς εξοχικές κατοικίες. Πιο συγκεκριμένα και με όσα στοιχεία είχαν δει το φως της δημοσιότητας για την Οξυά, προβλεπόταν η κατασκευή δυο θεματικών χωριών. Το πρώτο θα ονομαζόταν «Καλυψώ» και θα εκτεινόταν αμφιθεατρικά και θα αποτελούνταν από διάφορους τύπους κατοικιών.

Τα ακίνητα θα ήταν διαμορφωμένα σε ένα ή δυο επίπεδα και θα περιελάμβαναν τέσσερα υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα ενώ θα είχαν θέα το Ιόνιο ή την Αιτωλοακαρνανία. Το δεύτερο θεματικό χωριό θα είχε το όνομα «Δάφνη» με διαφορετικού τύπου κατοικίες και αυτά με ιδιωτική πισίνα και θέα το Ιόνιο. Παράλληλα θα κατασκευάζονταν ένα πεντάστερο ξενοδοχείο αλλά και θέατρα, μουσείο και φυσικά χώρος έκθεσης έργων τέχνης. Την Οξυά είχε αγοράσει ο σείχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι μέσω της εταιρείας PIMARA AE το 2013 από την οικογένεια Σταμούλη έναντι 5,6 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά λόγω του ότι μεγάλο μέρος του νησιού έχει χαρακτηριστεί Natura τα επενδυτικά σχέδια της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ έχουν αλλάξει ως προς την έκταση που επιθυμούν να αξιοποιήσουν.
Το ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο Miramare είχε αγοραστεί το 2013 από την εταιρεία PIMARA και κόστισε συνολικά 55 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 15 εκατομμύρια δόθηκαν για την αγορά και τα υπόλοιπα για τις εργασίες ανακατασκευής. Αν και το πολυτελές κατάλυμα ήταν έτοιμο εδώ και ένα χρόνο δεν προχωρούσε η εκμετάλλευσή του λόγω γραφειοκρατίας και καταγγελιών από εργάτες. Ωστόσο είναι το μοναδικό έργο της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα έστω και μετ’εμποδίων.

Λόγω των παραπάνω προβλημάτων η ιδιοκτήτρια εταιρεία Al Ryyan αποφάσισε να νοικιάσει το πολυτελές κατάλυμα στην αλυσίδα Ledra του ομίλου Σπανού. Το Domes Miramare, όπως λέγεται πλέον το άλλοτε θρυλικό Miramare, διαθέτει 250 δωμάτια, σουίτες και bungalows, και θα λειτουργεί από αρχές Ιουλίου ως adults – only resort, δηλαδή μόνο για ενήλικες. Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα κράτησης δωματίων το κόστος για ένα βράδυ σε ένα από τα δωμάτια ξεκινά από 310 ευρώ ενώ μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 380 ανάλογα το δωμάτιο. Το κόστος για σουίτα με ιδιωτική πισίνα ξεκινά από 549 ευρώ τη βραδιά, ενώ όσοι προτιμήσουν τα μπάνγκαλοου που βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα και έχουν και ιδιωτική πισίνα το ημερήσιο κόστος ανέρχεται στα 710 ευρώ.

Το Miramare είναι ξενοδοχείο με βαριά ιστορία το οποίο ταυτίστηκε με την οικογένεια Ωνάση, το οποίο χτίστηκε τη δεκαετία του 1960 από τον Γεράσιμο Πατρονικόλα, σύζυγο της Kαλλιρόης Πατρονικόλα- Ωνάση, που ήταν ετεροθαλή αδελφή του μεγιστάνα Aριστοτέλη Ωνάση και εγκαινιάστηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Tο Miramare εκτείνεται σε έναν ελαιώνα 50 στρεμμάτων δίπλα στην θάλασσα στην περιοχή Μωραϊτικα.

Το 1994 αποκτήθηκε από τα αδέλφια Λευτέρη, Θεόφιλο και Χρήστο Σούρλα, που δαπάνησαν 7,5 εκατομμύρια ευρώ για να επεκτείνουν την ξενοδοχειακή μονάδα.

Το 2004, λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η «χρυσή χρονιά» για το Miramare. Τρία χρόνια αργότερα όμως η οικονομική κρίση έκανε την πρώτη της εμφάνιση. Από το 2009 και μετά το ιστορικό ξενοδοχείο αντιμετώπιζε προβλήματα βιωσιμότητας. Οι κρατήσεις είχαν μειωθεί αισθητά και παρά τις προσπάθειες της οικογένειας Σούρλα να περιορίσει τα λειτουργικά έξοδα, η πληρότητα παρέμενε σε αρνητικά επίπεδα.

Η απόφαση της διοίκησης να μην ανοίξει το ξενοδοχείο για το 2012 δημιούργησε «πόλεμο» με τους εργαζόμενους οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να επιλύσουν τις διαφορές τους με την εργοδοσία.
Όλα αυτά ανάγκασαν τους αδελφούς Σούρλα να βγάλουν στο σφυρί το ξενοδοχείο με τίμημα 42 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πουλήθηκε στην εταιρεία PIMARA , της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ για 15 εκατομμυρία ευρώ.

Δείτε βίντεο: Στην αντεπίθεση η βασιλική οικογένεια του Κατάρ: Ξεκινά το project των 2,5 δισ. στη Ζάκυνθο

ΣΧΟΛΙΑ (48)

Λαμογιοεπιχειρηματίας

Με 9 εκατομμύρια αγοράζεις 6 οικόπεδα στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και χτίζεις 6 τετραόροφες πολυκατοικίες. Θα ήθελα να δω στα 15.000 στρέμματα που αγόρασε με το ίδιο ποσό ο Άραπας πόσο θα του επιτραπεί να χτίσει, με δεδομένο ότι υπάρχει δάσος εκεί πέρα.

emirisQuatar

Εγκο εμιρής κατάρ, πούλισα σι-ιντι ομονία. Εκανα μπαζα, Αλεκσις το βοητισε εμενα. Τωρα αγκορασα καραβι ζακυντο, πολυ χρημα,εκανα μπαζα κοροιντα στο Ελλανισταν!

Fotis

Δεν θελω 30 εκατ λιγουροτουρίστες αλλά 10 εκατ με γερά πορτοφόλια που να ξοδεύουν όσα ξοδεύουν 30 εκατ.

Primo

Μας πήραν την Μακεδονία τώρα θα μας πάρει και την Ζάκυνθο το Ισλάμ ...καλά την Μύκονο την έχει πάρει το Ισλάμ καιρό τώρα ...

Ξξ

Καλα κανουν. Ξεκολα το κεφαλι σου.

alvanos

pas kala ?

Gusto

Αφού δεν είσαστε άξιοι να κάνετε μια επένδυση της προκοπής μόνοι σας. Παρά δίνετε τα μαγαζιά σας στη σέρβικη μαφία για να δυσφημίζουν τον τουρισμό. Και ούτε ένα κάγκελο είστε ικανοί να βάλετε για να μη γκρεμοτσακίζετε ο κόσμος στο "Ναύαγιο"...

Πραγματικά

Μακάρι να γινει η επένδυση.

Δεν είναι επένδυση

αλλα ΛΗΣΤΕΙΑ. Αντε με τον κάθε άσχετο

θανος

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ....... ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ....ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΑΚΕΡΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,,,,, ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ COSCO ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ ΤΣΙΡΟΥ 35% ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...... ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ..... ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ

τακης

Τελικα ο μόνος που δεν πληρωνε φόρους ήταν παντα ο ελληνας επιχειρηματιας.

Alf

Άντε Μακάρι να αρχίσει να γίνεται καμία επένδυση, ας ελπίσουμε να ακολουθήσει και το ελληνικό. Βαρεθήκαμε να ακούμε για κορμοράνους, οικολόγους της πλάκας και κατοίκους περιοχών που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα μικρο συμφέροντα τους.

Κωστας Πάτρα

Αχ να ξέρατε τ λέρα είναι ο παππάς εκεί... Δεν ξέρετε όμως και απλα γράφετε ότι να ναι..... Που έχει μπλεχτεί η εκκλησία και δεν έχει πάει μια. Περιοχή πίσω? Στην πατρα να δείτε πάνε στα Σπάτα κάθε χρόνο με τα πόδια για για να προσκυνούν 40 χιλιόμετρα κάτι κυρίες με καφέ στο χέρι και με κολλαν... Στο δρόμο καθος η ώρες ειναι πολλές συζητούν για γκόμενους

gtp

Ετσι και αφησουν τον ουγκομογγολο να χτισει εκει πανω θα ημαστε αξιοι της μοιρας μας. Η πιο φωτογραφημενη τοποθεσια στην χωρα μας να δοθει σε τετοιο τυπο? Εισαστε με τα καλα σας εκει πανω ρε

Τραβα

Χωσου στην τρυπα σου ρε κακομοιρη, που εχεις και αποψη περι φωτογραφιας...

gtp

Ναι ρε πιθηκε εχω αποψη, και την λεω. Αντε τσιμπα κανα 'φρεντο' τωρα και πηγαινε κανε πως δουλευεις σερβιτορος γελοιε

@gtp

Μιλησε και ο χαμενος κρικος στην εξελιξη του ανθρωπου, που εκτος απο φωτογραφικη ''αποψη''ειναι και επενδυτικος αναλυτης ,μην του χαλασουν την εικονα του γκρεμου..Η μονη εικονα που μπορεις να αναλυσεις ειναι η καταντια σου φραπεδοχαχολε, σε ολο της το μεγαλειο...

Τουρίστας

Από τη στιγμή και καταστρέφεται η εικόνα των αξιοθέατων του νησιού και το φυσικό τοπίο, μειώνεται η τουριστική του αξία. Λίγη νοημοσύνη να έχεις το καταλαβαίνεις.

gtp

Τι να καταλαβει ο βλακας. Απο τις πολλες καταληψεις και απεργιες ξεχασε τα βασικα της κριτικης σκεψης.

gtp

Ελα ρε Καρανικα εσυ εισαι? Αντε τελειωνε με τον φραππε γιατι σε περιμενει λαντζα και φαπα. Τραγικε

τα ενετικα συμβολαια ισχύουν

εγώ όσον εχουν μεταγραφεί στα κατά τόπους υποθηκοφυλακεία και έχουν πληρωθεί φόροι κληρονομιάς μεταβίβασης κλπ.Φυσικα εξαιρούνται των μεταβιβάσεων αρχαιολογικοί χώροι ,αιγιαλοι ,δασικές εκτάσεις,περιοχες νατουρα,κλπ.Στην παλιά πόλη της Κέρκυρας πχ δεν ισχύει ο Αστικός Κώδικας αλλά ο Παλαιός Ιωνιος Κωδικας.Το ελληνικό δημόσιο επειδή είναι ο διάδοχος του Οθωμανικού δημοσίου παρέλαβε και τις δημόσιες δασικές κυρίως εκτασεις και είναι ιδιοκτήτης τους για τις οποίες δεν υπήρχαν συμβολαια και δεν ανήκαν σε ιδιώτες.Στο Ιόνιο δεν συμβαίνει αυτό γιατί δεν υπήρχαν δημόσιες εκτασεις λόγω φεουδαρχίας η οποία καταργήθηκε επίσημα καμια πενηνταρια χρόνια μετά την ένωση των 7νησων λίγα χρόνια πριν το 1900.Γι αυτό και βλέπουμε τόσες εκτασεις και νησιά να πουλιούνται γιατι ηταν τσιφλίκια των αρχόντων φεουδαρχών που τα κληρονόμησαν στους απογόνους τους τα πούλησαν κλπ.Σε ανακατασκευή παλιού αρχοντικου εδώ και 40 χρόνια και βάλε εργάτης ειπε οτι καθαρίζοντας το εσωτερικό πηγαδι-σαγραδο μετέφερε και πέταξε οχτώ φορτία με το άλογο ανθρώπινα οστα που βρήκε εκεί μεσα.Προκαλεσε αίσθηση και οι πιο ηλικειωμενοι θυμήθηκαν ότι είχαν ακούσει από τους παλαιούς τους οι εξαφανιζοταν άνθρωποι απ' την περιοχή και μετά έβγαινε φωνή οτι ο τάδε πούλησε τα κύματα του στον άρχοντα και έφυγε για τα ξένα.Επειδηνο άρχοντας ήτανε ελαιω θεού όλες οι αρχές δήμαρχος δικαστής εισαγγελέας κλπ τους καλούσε ή πήγαιναν για βοήθεια δανεικα κλπ και μολις υπογράφανε τους πρόσφερε γεύμα και όπως καθόταν ο άρχοντας τράβαγε χειρόφρενο και η καρέκλα του καλεσμένου γύριζε ανάποδα και έπεφτε με το κεφάλι μεσα στο σαγραδο.Οι εργάτες στην Κέρκυρα τον πήγαν στα δικαστήρια γιατι πήγε και τους κολησε φτηνοτερα ένσημα ξενοδουπαλληλων και τωρα δεν δικαιούνται βιβλιάρια υγείας φάρμακα επιδόματα ανεργίας,ενώ κανονικά έπρεπε να τους κολήσει οικοδομικα ένσημα να βγάλει από τη μύγα ξυγγι ο φτωχός εμίρης.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ergates

«Δουλεύαμε πάνω από 18 ώρες την ημέρα και ήμασταν εξουθενωμένοι. Από το πρωί δουλεύαμε μέχρι τα ξημερώματα της άλλης ημέρας. Δεν μας πλήρωνε, και όταν ζητήσαμε τα χρήματα μας χτύπησαν» δηλώνει ο Σαλμάν Ατζούμ, που εργαζόταν σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λάρισα

15
prison_korydallos_mafia

Νέα δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση, η οποία φέρεται να ενέχεται σε μια ακόμη σειρά κακουργηματικών πράξεων, όπως ένα “σφραγισμένο” με 30.000 ευρώ συμβόλαιο θανάτου σε βάρος ενός Πακιστανού, το οποίο ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποτρέψουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αλλά και άλλα συμβόλαια που ετοίμαζε η οργάνωση

3
korydallos-768x512

Απολογήθηκαν σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια και αμέσως μετά οδηγήθηκαν στις φυλακές - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τέταρτος κατηγορούμενος που είχε κατονομαστεί από συνεργούς του ως ο τσιλιαδόρος της σπείρας

4
dna-3539309_960_720

Από την 1η Μαρτίου οι εξειδικευμένες και απαραίτητες εξετάσεις ανάλυσης DNA μέσω του Δημόσιου Συστήματος Υγείας - Αυτό προβλέπεται με την έναρξη της διαγνωστικής λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου Ιατρικής Ακριβείας

4721093

Η Εισαγγελία διέταξε να  διερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις, ενώ να συσχετιστεί η έρευνα αυτή με την ήδη υπάρχουσα ανοικτή δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων

3
lina2main

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, αυτόπτης μάρτυρας εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε ότι είδε δίπλα στη νεκρή φοιτήτρια δύο νεαρούς να αναζητούν ένα στικάκι

2