Δράμα: Αγόρασε πανάκριβο κινητό αλλά δεν του το έστειλαν ποτέ

Δράμα: Αγόρασε πανάκριβο κινητό αλλά δεν του το έστειλαν ποτέ

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 48χρονου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου

elas_002
Άλλος ένας δράστης διαδικτυακής απάτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Πρόκειται για έναν 48χρονο Έλληνα ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Δράμας, επειδή πούλησε ένα ακριβό κινητό σε ένα νεαρό, αλλά του έστειλε... αέρα!

Πριν από περίπου δυο μήνες, ο 23χρονος επίδοξος αγοραστής εντόπισε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών την αγγελία που είχε αναρτήσει ο δράστης, ο οποίος φερόταν να διαθέτει προς πώληση ένα κινητό. Έτσι, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησε να καταθέσει 770 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή για να το αγοράσει, πράγμα που έκανε στις 26 Μαρτίου.

Ωστόσο, μάταια περίμενε να του στείλει το επίμαχο κινητό και, στις προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τον πωλητή, βρήκε κλειστά τηλέφωνα. Τελικά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 48χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης