Η αρχηγός των πορτοφολάδων είχε συλληφθεί 8 φορές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!

Η αρχηγός των πορτοφολάδων είχε συλληφθεί 8 φορές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!

Ενώ βρισκόταν σε αστυνομικό τμήμα κανόνιζε θρασύτατα τη δράση των υπόλοιπων μελών της σπείρας - Πώς λειτουργούσε η πολυμελής ομάδα

Όταν το 1999 η Ασφάλεια στο Παγκράτι περνούσε χειροπέδες σε ένα 18χρονο κορίτσι γιατί με «μαεστρία» ξάφρισε το πορτοφόλι ενός ανυποψίαστου πολίτη οι αστυνομικοί διέκριναν ότι η «μικρή» θα ανέβαινε ψηλά στον κόσμο της παρανομίας. Η Ρομίνα, όπως είναι το βασικό από τα τρία ονόματα που χρησιμοποιεί κατάφερε μέσα σε 18 χρόνια να σκαρφαλώσει στην ιεραρχία του υποκόσμου και από “πορτοφολού” να μεταμορφωθεί σε αδιαμφισβήτητη αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης που αριθμούσε εκατοντάδες μέλη και είχε στο “παλμαρέ” της αναρίθμητες επιθέσεις σε πολίτες. Τόπος δράσης το μετρό, η Μύκονος και άλλα κοσμοπολίτικα νησιά, τα ποδοσφαιρικά γήπεδα όταν είχε ντέρμπι, οι συναυλίες. Σκοπός να «ελαφρύνουν» όσο το δυνατόν περισσότερες τσάντες και τσέπες από πορτοφόλια κάνοντας καθημερινά τζίρο χιλιάδων ευρώ. Μια συμμορία πορτοφολάδων που θύμιζε συνδικάτο εγκλήματος με άρωμα σισιλιάνικης μαφίας... 

Στη Ρομίνα, το μεγάλο αφεντικό, στέκονταν όλοι προσοχή. Από δυνατά ονόματα της εγχώριας παρανομίας, μέχρι βαρυποινίτες που ζητούσαν μεροκάματο στην ομάδα της παμπόνηρης αρχηγού γνωρίζοντας ότι έχει χοντρές άκρες στην Αστυνομία, στους δικηγόρους, τα δικαστήρια. 

Το απίστευτο είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχε συλληφθεί οκτώ φορές και όμως πάντα έβρισκε την άκρη να «καθαρίζει» και να κυκλοφορεί ελεύθερη στην πιάτσα. Χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας της όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Ασφάλειας που σκιαγραφεί τη δράση και την προσωπικότητά της είναι το γεγονός «ότι ενώ βρισκόταν στην αναμονή στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας για τη σύνταξη της σχετικής έκθεσης εμφάνισης (περιοριστικοί όροι), ταυτόχρονα εντός του τμήματος προγραμμάτιζε την ώρα έναρξης της υποομάδας που θα διέπραττε τις κλοπές τη συγκεκριμένη ημέρα». 

Η 36χρονη Ρομίνα


Με τεχνητό συνωστισμό και τη «μέθοδο της σκυταλοδρομίας»
Μπορεί η Ρομίνα από την Αλβανία στα 36 χρόνια της να ήταν συχνός θαμώνας των δικαστηρίων όμως ελάχιστες φορές πέρασε τη βαριά πύλη των φυλακών. Η τύχη της άρχισε να την εγκαταλείπει τον περασμένο Μάιο. Τότε που κάποιος από τον υπόκοσμο της Αθήνας μίλησε και έδωσε πολλά στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που είχε στήσει και διηύθυνε η Ρομίνα ή Αντωνία, ή Φατμίρα Κάμι ή Τσάμι. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, έστησαν μια επιχείρηση που κράτησε πέντε μήνες και κινούνταν σε τρία διαφορετικά επίπεδα: Φυσική παρακολούθηση, μπλοκάρισμα του κοριού στα τηλέφωνα του μεγάλου αφεντικού και καταγραφή από τις κάμερες στο μετρό και τον ΗΣΑΠ της δράσης των πορτοφολάδων. Καθημερινά, δεκάδες αστυνομικοί ασχολούνταν αποκλειστικά με την παρακολούθηση της συμμορίας της Ρομίνας και κατέγραφαν όλα όσα έβλεπαν σε απόρρητες αναφορές. 

Όπως αναφέρεται σε ειδική παράγραφο της δικογραφίας με τον τίτλο “Μεθοδολογία”, τα μέλη της συμμορίας ξεκινούσαν νωρίς το πρωί, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που εκπονούσε η εγκέφαλος του δικτύου. «Ξεκινώντας από τις οικίες τους, μετέβαιναν με τα δικά τους μέσα, αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες σε σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ και ενώνονταν με άλλα μέλη της οργάνωσης σε ομάδες τριών έως δέκα ατόμων. Εισέρχονταν στις αποβάθρες και τους συρμούς επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προτίμησε στα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο». 

Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί στις αναφορές τους, κάθε ομάδα δρούσε σε διαφορετική περιοχή, εκτός αν εντόπιζαν κάποιο μεγάλο γκρουπ τουριστών οπότε συνέκλιναν πολλές ομάδες στο σημείο για να δράσουν από κοινού. Όσο για το αφεντικό και τους βοηθούς της; «Είχαν τον πρώτο λόγο για την σύνθεση των μελών της σπείρας που θα απάρτιζαν κατά περίπτωση την ομάδα κρούσης. Το ωράριο δράσης ήταν κυρίως μεταξύ των ωρών αιχμής (επτά με εννέα και μισή το πρωί και πέντε με εννέα το βράδυ) που παρατηρείται και μεγάλη επιβατική κίνηση καθώς και το επιλεγμένο δρομολόγιο που θα αναπτυσσόταν η κάθε υποομάδα». 

Το απίστευτο είναι ότι για να μην κινούν υποψίες «ο τρόπος ένδυσης περιλάμβανε συγκεκριμένους ενδυματολογικούς κανόνες που τηρούνταν ευλαβικά από τα μέλη της σπείρας (dress code) έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις συνθήκες και το περιβάλλον και να εκλαμβάνονται ως τουρίστες για να μην γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Εφημερίδες, χάρτες, τσαντάκια, ζακέτες και άλλα παρεμφερή χρησιμοποιούνταν απαραίτητα ως προκάλυμμα προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να καλύπτουν τις κινήσεις των χεριών τους τη στιγμή της επαφής με το υποψήφιο θύμα” αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας.  Μάλιστα, όπως αναφέρεται “φρόντιζαν να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αντιπαρακολούθησης καθιστώντας κάποιες φορές εξαιρετικά δυσχερή την επιτήρηση τους. Έχοντας δε γνώση της διαμόρφωσης του κάθε σταθμού, φρόντιζαν να παραμένουν αθέατοι σε τυφλά σημεία που δεν καλύπτονται από κάμερες ασφαλείας για να μην καταγράφεται η παρουσία τους».
 
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες καθώς οι κάμερες έπιασαν τόσο την αρχηγό όσο και τα υπόλοιπα μέλη τη στιγμή της δράσης, τίποτα δεν ήταν τυχαίο και ποτέ κανένας δεν αυτοσχεδίασε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιγράφουν στην έκθεση τον τρόπο που επιχειρούσαν. «Βασική προϋπόθεση για να ενεργήσουν αποτελούσε η απόσπαση της προσοχής του θύματος και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών με τη δημιουργία τεχνητού συνωστισμού από τα μέλη της ομάδας έτσι ώστε ο αυτουργός να δράσει με τη μεγαλύτερη κατά το δυνατόν ευκολία. Προς τούτο, το εκάστοτε υποψήφιο θύμα περικυκλωνόταν από τα μέλη της ομάδας, στιγμή κατά την οποία ο ένας σπρώχνει τον ανυποψίαστο επιβάτη και ο άλλος συνήθως ο πιο δεξιοτέχνης, προσεγγίζει και αρπάζει το πορτοφόλι ή το κινητό χωρίς να γίνει αντιληπτός, ενώ οι υπόλοιποι εγκλώβιζαν το θύμα διασφαλίζοντας τη διαφυγή του. Από τη στιγμή που αφαιρείτο το πορτοφόλι, ο αυτουργός σε καμία περίπτωση δεν το διατηρούσε στην κατοχή του αλλά άμεσα το παρέδιδε σε άλλον εν είδει σκυταλοδρομίας με τον τελευταίο να απομακρύνεται άμεσα από το βαγόνι ενώ οι υπόλοιποι σκόρπιζαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις έως ότου ενωθούν και πάλι».

 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεγάλη αρχηγό οι αστυνομικοί στο διαβιβαστικό αφιερώνουν πολλές παραγράφους για το ιστορικό και τις αρμοδιότητες της στη συμμορία. «Στα καθήκοντα της αρχηγού ανάγονταν η στελέχωση των οργάνων που θα διέπρατταν τις κλοπές, ενώ συμμετείχε και η ίδια. Η Ρομίνα Τσάμι πραγματοποιούσε επαφές με διαφόρους προσπαθώντας να προσεγγίσει αστυνομικούς και υπαλλήλους της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης μετρό και ΗΣΑΠ ώστε με καταβολή χρηματικής αμοιβής να διασφαλίσει κάλυψη για τη δράση της ίδιας και των αρχηγικών μελών της οργάνωσης. Ήταν υπεύθυνη αποστολής των κλεμμένων κινητών και υπολογιστών στην Αλβανία και ελάμβανε σχετικές αμοιβές. Επιπλέον μεσολαβούσε σε καταστήματα WESTERN UNION για τη μετατροπή κλεμμένου συναλλάγματος σε ευρώ ενώ η ίδια είχε καθημερινή παρουσία σε σταθμούς μετρό και ΗΣΑΠ». 

Δεκάδες συλληφθέντες 
Από τη στιγμή που η Ασφάλεια ξεκίνησε τις εφόδους συνελήφθησαν 45 άτομα, ανάμεσα τους η Ρομίνα και οι βοηθοί της. Οι περισσότεροι προφυλακίστηκαν εκτός από τα περιφερειακά μέλη ενώ οι έρευνες της Αστυνομίαε συνεχίζονται για να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης. Ο δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων κ. Σταύρος Γεωργόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ τονίζει πως «η παρακολούθηση - επιχείρηση της Αστυνομίας διήρκησε περίπου 5 μήνες  και αυτό δημιουργεί νομικό και κοινωνικό προβληματισμό διότι: Διογκώνεται υπερβολικά το υλικό της δικογραφίας, διαστέλλεται ο αριθμός των κατηγορουμένων (ακόμη και σε άτομα που βαπτίζονται μέλη εγκληματικής οργάνωσης επειδή έτυχε μια φορά να να βρεθούν με κάποιον εκ των δραστών) και έτσι καθίσταται ακανθώδης η έγκαιρη δικαστική διεκπεραίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο : αν ήταν σίγουρη η Αστυνομία για κάποιους δράστες, γιατί δεν τους συνελαβε νωρίτερα (στους 2 μήνες φερόμενη δράσης) ώστε να αποτρέψει τις πράξεις που τους αποδίδονται για τους υπόλοιπους μήνες;».
 
Από την πλευρά του ο συνήγορος τριών μελών της ίδιας ομάδας κ. Χρήστος Μαυρομάτης τονίζει πως «η παρούσα δικογραφία αποτυπώνει μια μέσης βαρύτητας εγκληματική συμπεριφορά σχετικά με το αδίκημα της κλοπής. Φυσικά δεν πληρούνται τα ποιοτικά στοιχεία της εγκληματικής οργάνωσης. Tο πλέον όμως ανησυχητικό και δικονομικά απαράδεκτο είναι η χωρίς επαρκή αιτιολογία άρση του τηλεφωνικού απορρήτου 2 δικηγόρων». 

ΣΧΟΛΙΑ (74)

AR

Μία από τις Βουλγάρες που συνέλαβαν τώρα στη συμμορία των πορτοφολάδων, την είχαν συλλάβει μποστά μας μέσα σε λεωφορείο πριν 15 χρόνια επειδή είχε κλέψει πορτοφόλι. Οι νόμοι πρέπει να γίνουν αυστηρότεροι. Σε λίγους μήνες όλοι αυτοί θα είναι έξω και θα κάνουν πάλι τα ίδια.

Californication system!

Θα πρέπει να εφαρμοσθεί και εδώ ο κανόνας τρίτη φορά ένοχος σημαίνει ισόβια! "three-strikes laws"! Εφαρμόζεται στην Καλιφόρνια και εν γένει στις Η.Π.Α. και άλλα κράτη με θαυμάσια αποτελέσματα.

666

καποιοι αστυνομικοι που σχολιαζουν εδω μεσα με υφος χρυσης αυγης να μην παιρνουν πολυ αερα... και να μην ξεχνουν οτι στο κατω-κατω της γραφης εμεις τους πληρωνουμε με τους φορους μας... αρκετα τραβηξαμε επειδη κανει κουμαντο το 15% ... δεν θα ανεχθουμε καν να κανει κουμαντο το 7% με το προσχημα του "σωτηρα"...

666

ειναι η γνωστη τακτικη της αστυνομιας για να ευνοειται ενα συγκεκριμενο πολιτικο κομμα... στο οποιο σε παραπεμπουν κιολας οι ιδιοι οι αστυνομικοι... ολο το δημοσιο χρειαζεται ξηλωμα και στησιμο απο την αρχη...

Άμα

Τίς κάνει 100 τότε να την χώσουν μέσα για τα καλά.

αυτοεξοριστος

Θα την ξαναφησουν μην ανησυχειτε. Εχει τον τιτλο της αλοδαπης οχι της ημεδαπης.Αν εισαι αλοδαπος απαλασεσαι απο ολα. Ημεδαπος μεσα για παντα και με προστιμα. Γαμω το Ελλαδισταν σας ζωα.

και 9 και 10 και δεν θα εχει τελος

γιατι, τι της εχουν κανει? ΤΙΠΟΤΑ. Εκτος απο την οικονομικη ζημια που μπορει να προκαλεσουν στο θυμα, σκεφτειται και τη ταλαιπωρια, αγχος, χαμενες ωρες για να ακυρωνουν και να βγαζουν νεα εγγραφα! Χωρια το σοκ και τα ψυχολογικα προβληματα.. Το θυμα νιωθει πλεον ανασφαλεια ακομη και αν δεχθει μια απλη ερωτηση στο δρομο. Και αυτους, η εγκληματικη συμμορια αριστερα λαμογια - λαμογια δικαστες τους αφηνουν ελευθερους !!! μονο κατι συνταξιουχους με ανοια ξερουν να τιμωρουν παραδειγματικα...

Αθανάσιος

Μάλλον θα παραδόθηκαν... Σήμερα με έκλεψαν και μου είπαν οι τροχονόμοι στο μετρό ότι αυτά συμβαίνουν...

Φίλοι,

εγώ έχω μια άλλη προσέγγιση σ' αυτό το θέμα. Το βλέπω και το διαχειρίζομαι πρωτίστως πολιτικά και μετά φυλετικά/ρατσιστικά και εγκληματολογικά. Το πρόβλημα, και στην περίπτωση αυτή, είναι και πάλι ο Τσίπρας και ο Καμμένος, που δε λένε να μας αδειάσουν την πολιτική γωνιά. Ο πρωθυπουργός μας όχι μόνο δεν κάνει τίποτε να φέρει νέους επενδυτές να ανοίξουν Εργοστάσια και Επιχειρήσεις, να λιγοστέψει η ανεργία αλλά κλείνει και κείνες που είναι υγιέστατες με υψηλό Τζίρο και σημαντικά κέρδη και δίνουν απασχόληση και ψωμί σε δεκάδες άνεργους ...συμπατριώτες αλλά και αλλοδαπούς γείτονες. Τι θα γίνουν τώρα όλοι αυτοί οι κακόμοιροι άνθρωποι, που πρέπει να τους στεγάσει να τους φυλάει και να τους σιτίζει κι από πάνω το καταχρεωμένο μας Κράτος? Άπονε κι ανάλγητε Τσίπρα και το τσιράκι σου, ο Τόσκας, οδηγείτε ένα σωρό αθώες οικογένειες στην ανέχεια και στην εξαθλίωση...Δέκα οκτώ (18) χρόνια άψογα (μέσα στα πλαίσια των ελληνικών νόμων) και ανενόχλητα λειτουργούσε η Επιχείρηση τής κυρίας Ρομίνα (Ρομ(ι)ά, και κανείς δε σκέφτηκε, κι αν το σκέφτηκε δεν το τόλμησε, να εμποδίσει την περαιτέρω ανάπτυξή της ή έστω να βάλει προσκόμματα/εμπόδια στις πολυεπίπεδες δραστηριότητες της. Πέρασαν από τότε δεκάδες ..."προστάτες τού πολίτη" υπουργοί, ανάμεσά τους και ο αψύς Πόντιος Χρυσοχοϊδης, ο δεξιός Πολύδωρος, ο προοδευτικός Κικίλιας και οι άλλοι που έχουν πια σβηστεί από τη μνήμη των Ελλήνων πολιτών. Και να το ντου, τού αριστερού Κυβερνήτη μας Τσίπρα, που αντί να δώσει κι άλλα προνόμια και διευκολύνσεις, όπως μείωση φόρων κλπ, σε εκείνους που δραστηριοποιούνται στην Αγορά, με επίκεντρο την Πρωτεύουσα, με αποδεδειγμένα σημαντικά κέρδη, τους ρίχνουν τα λαγωνικά του τη ρετσινιά τής "εγκληματικής Οργάνωσης" και τους μπουζουριάζουν κι από πάνω!!! Απαράδεκτα πράγματα φίλοι μου, απαράδεκτα! Ο Τσίπρας, λοιπόν, είναι ενάντια όλων εκείνων που έχουν επιχειρηματικό μυαλό, βλ. την Κυρία Ρομίνα, και γνωρίζουν να οργανώνουν τέλεια τις πολύπλοκες διαδικασίες, για να μείνει υγιής και προσωπιδοφόρα η Επιχείρηση!!! Να μην πω ότι είναι και λίγο σεξιστικό, να βάζει σε περιπέτειες, χωρίς κανένα σοβαρό λόγο, πανέμορφες νέες γυναίκες, επειδή έχουν το μεράκι και την κλίση προς την υγιή Επιχειρηματικότητα!! Θα το μετανιώσει, το λένε και οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως τής δημοσιότητας... (Ο.Ε.)

ianos

ΚΟΙΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ Π.Χ.ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΛΑΘΡΟ Κ.Λ.Π.ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΝ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΡΑΒΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΙΝΕ ΣΙΝΙΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΒΓΑΖΕ ΕΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟ.ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΙΝΙΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΜΟΝΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ Η ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.

Ηλίας

Τώρα που έγινε επέκταση από τον Κοντονή του νόμου Παρασκευόπουλου θα λένε πιάστηκε ένατη φορά

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eirini

Η 32χρονη επανέλαβε ότι δεν τον έσπρωξε ποτέ,  ότι φοβήθηκε και τον κλείδωσε στο μπαλκόνι  περιμένοντας να έρθει η αστυνομία - Επέρριψε ευθύνες στην οικογένειά του για την κατάστασή  του - Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

5
20902716

Άκρως προβληματικές χαρακτηρίζει η Διεθνής Αμνηστία τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα για τον ορισμό του βιασμού - Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές ούτε ως βάση συζήτησης τονίζει και ζητά να αποσυρθούν - «Η πρόταση είναι ακόμα χειρότερη από το ισχύον άρθρο 336» σημειώνει

2