Το χρονικό της φρίκης για 18χρονη στην Ηλεία: Ο βιασμός από τον θείο της, η εγκυμοσύνη και οι απειλές

Το χρονικό της φρίκης για 18χρονη στην Ηλεία: Ο βιασμός από τον θείο της, η εγκυμοσύνη και οι απειλές

Η ανήλικη έζησε τον απόλυτο τρόμο - Δράστης ο 39χρονος θείος της που την υπνώτισε και ύστερα την βίασε - Στο φως οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης 

Με τον εφιάλτη ζει μια 18χρονη κοπέλα από την Ηλεία, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον θείο της και πλέον κυοφορεί το παιδί του, ευρισκόμενη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την ίδια την κοπέλα, όλα συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν είχαν μετακομίσει προσωρινά στο Ζευγολατιό Κορινθίας με την οικογένεια της από την Αμαλιάδα.  

Μια μέρα, όταν όλοι οι δικοί της έλειπαν από το σπίτι λόγω της μεταφοράς του πατέρα της στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ο 39χρονος θείος της την επισκέφτηκε στο σπίτι και της ζήτησε να δει την μητέρα της. 

Η ανήλικη τότε κοπέλα, του άνοιξε και του είπε ότι όλοι έχουν πάει με τον πατέρα της στο νοσοκομείο της Κορίνθου λόγω του προβλήματος που προέκυψε και του ζήτησε να φύγει και να ξανάρθει εάν ήθελε, όταν θα γύριζαν οι δικοί της.

Ο 39χρονος εξάδελφος της μητέρας της, την παρακάλεσε να τον αφήσει να ξεκουραστεί για πολύ λίγο και αμέσως μετά της υποσχέθηκε ότι θα έφευγε. 

Εδώ να σημειωθεί ότι ο θείος της νεαρής κοπέλας, μένει σε απόσταση 20 μέτρων από το σπίτι της και πως όλο το διάστημα της προσωρινής διαμονής της οικογένειας της κοπέλας στην περιοχή, την παρενοχλούσε επανειλημμένα, πονηρά και ερωτικά.

Συγκεκριμένα η κοπέλα αναφέρει ότι ο 39χρονος της έλεγε πόσο όμορφη είναι και της ζητούσε να πάνε μόνοι τους κάποια βόλτα για «να περάσουνε καλά», ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε ότι, εάν αποκάλυπτε σε κανέναν τι της έλεγε, εκείνος θα την σκότωνε με τα ίδια του τα χέρια. 

Η 18χρονη κοπέλα από φόβο και ντροπή ποτέ δεν αποκάλυψε στην οικογένειά της το τι της συνέβαινε τους τελευταίους τέσσερις μήνες στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Για τους λόγους αυτούς η ανήλικη κοπέλα ζητούσε επίμονα από τον θείο της να φύγει από το σπίτι, καθώς φοβόταν εκείνος να παραμείνει στο σπίτι της δίχως την παρουσία κάποιου άλλου προσώπου.

Ο 39χρονος παρακούοντας την ανιψιά του έμεινε στο σπίτι και άρχισε να την απειλεί ότι εάν δεν του επέτρεπε να καθίσει για λίγο τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα. Έτσι η άτυχη κοπέλα αναγκάστηκε να επιτρέψει στον θείο της να ξεκουραστεί για λίγο.

Στην συνέχεια ο θείος της ξεκίνησε να της μιλάει ήσυχα για την ζωή του και διάφορα θέματα προκειμένου να την ξεγελάσει μάλιστα στο σημείο αυτό προσφέρθηκε να της δώσει λίγη από την πορτοκαλάδα που έφερε μαζί του για να δροσιστούν.

Η άτυχη νεαρή κοπέλα, μην γνωρίζοντας τα δόλια σχέδιά του και φοβούμενη μην αγριέψει, εάν αρνιόταν το κέρασμά του, δέχθηκε τελικά.

Με τις πρώτες γουλιές από την πορτοκαλάδα που της έβαλε ο θείος της η κοπέλα άρχισε πολύ γρήγορα να μην νιώθει καλά και να ζαλίζεται, με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τις αισθήσεις της.  

Όταν η κοπέλα συνήλθε, μετά από περίπου μισή ώρα, διαπίστωσε ότι βρισκόταν εντελώς γυμνή στο κρεβάτι και δίπλα της ήταν ξαπλωμένος ο θείος της, επίσης εντελώς γυμνός, και την κοιτούσε χαμογελώντας. 

Φοβισμένη η κοπέλα σηκώθηκε από το κρεβάτι ψάχνοντας να βρει τα ρούχα της. άρχισε να τον ρωτά τι της έκανε. Εκείνος τότε κινήθηκε γρήγορα προς το μέρος  της, κλείνοντας με τα χέρια του το στόμα της για να μην μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια κανένα και της ψιθύρισε σιγά πως εάν τολμούσε να φωνάξει κάποιον, θα την σκότωνε την ίδια στιγμή.

Η κοπέλα, νιώθοντας τον απόλυτο τρόμο μαζί με ντροπή για ό,τι της είχε συμβεί, δεν αποκάλυψε αμέσως στην οικογένειά της αυτό που της συνέβη, παρά μόνο όταν τα σημάδια της εγκυμοσύνης της έφτασαν σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με την ίδια, έπειτα από περίπου 30 μέρες σταμάτησε να έχει έμμηνο ρύση και μετά από τρεις μήνες άρχισε να νιώθει τις πρώτες «ενοχλήσεις» εγκυμοσύνης, αλλά και πάλι από φόβο και ντροπή δεν αποκάλυψε σε κανέναν την αλήθεια, παρά μόνο στον θείο της, ρωτώντας τον τι θα γινόταν.

Εκείνος ακόμα μια φορά την απείλησε πως εάν μιλήσει σε κανέναν θα την σκότωνε. Μετά από μερικές την κάλεσε στο σπίτι του δια μέσου της αδελφής του, όπου της πρόσφεραν κάτι χάπια, λέγοντάς ότι μ' αυτά θα σταματούσε η εγκυμοσύνη και έτσι όλα θα «τελείωναν», όμως φοβούμενη η κοπέλα για την ζωή της, αρνήθηκε να τα πάρει.

Αμέσως υπήρξε αντίδραση και με ύβρεις και απειλές προσπάθησαν αδελφός και αδελφή να την πείσουν να τα πάρει. Μάταια, καθώς η κοπέλα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και την άφησαν να φύγει. 

Μάλιστα, καταγγέλλει ότι ένα απόγευμα, έπειτα από το συμβάν με τα χάπια, ενώ εκείνη πήγαινε με τα πόδια στο σπίτι μιας φίλης της, ο θείος της την ακολούθησε με ένα αυτοκίνητο, όπου συνεπιβάτες ήταν δύο φίλοι του, αρχικά την πλησίασε και εν συνεχεία με βία την έσπρωξε με την συνδρομή των φίλων του εντός του αυτοκινήτου, μεταφέροντας την στο Βραχάτι Κορινθίας δηλ. σε απόσταση 5 χλμ μακριά από το σπίτι της στο Ζευγολατιό.

Όταν έφτασαν στο Βραχάτι, ο θείος της απαίτησε ακόμα μια φορά να «ρίξει» το παιδί που κυοφορούσε και επειδή αρνήθηκε, για να την τιμωρήσει, την εγκατέλειψε μόνη και αβοήθητη, όπου μετά από αρκετές ώρες η 18χρονη μπόρεσε να ειδοποιήσει τους δικούς της, οι οποίοι την αναζητούσαν όλο αυτό το διάστημα.

Τότε η δύστυχη νεαρή κοπέλα  μην μπορώντας άλλο να κρυφτεί αποκάλυψε στους γονείς της την αλήθεια. Εκείνοι, σοκαρισμένοι από τις πράξεις του συγγενικού τους προσώπου προσπάθησαν τόσο την ίδια μέρα όσο και την επόμενη να τον βρουν. 

Όμως, ο 39χρονος είχε φύγει από το σπίτι του και κρυβόταν. Έτσι, η οικογένεια της κοπέλας αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Ηλεία και να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές. 

Η 18χρονη κοπέλα ήδη διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της και, όπως της υπογράμμισε ο γιατρός της, δεν μπορεί να προβεί σε διακοπή κύησης.

Ο συνήγορος της οικογένειας, Δημήτρης Καραγιάννης, μιλώντας για το περιστατικό, τόνισε: «Πραγματικά πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση που ένεκα της φύσεως του αδικήματος καθόσον πρόκειται για την κακουργηματική πράξη του βιασμού ανηλίκου χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και ευαισθησίας στην αντιμετώπισή της. Το γεγονός της ανηλικότητας του θύματος σε συνδυασμό με την προκληθείσα εγκυμοσύνη αυτού εκ της εξώγαμης συνουσίας που υπέστη από τον δράστη, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος, είναι ζητήματα που κάνουν πιο «ζοφερή» και τραγική αυτή την υπόθεση. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, που τόσο εγώ όσο και η οικογένεια του θύματος έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη».  

ΣΧΟΛΙΑ (91)

Κωλ...ελληνες

Απο τους βιασμους που καταγγελλονται, οι μισοι σχεδον γινονται στην Αθηνα και περιπου το 60% των δραστων ειναι Ελληνες. Τωρα τι σας εχει πιασει με τους Κρητικους και τους Αλλοδαπους ή Τσιγγανους, ειναι ανεξηγητο. Μαλλον σας εφτυσε καμια Κρητικοπουλα, σας την ειπε καποιος αλλοδαπος στον οποιο θελατε να ξεσπασετε τα νευρα σας ή ψαχνετε εξιλαστηρια θυματα στους τσιγγανους, για να βγουν λαδι οι μπαλαμοι. Ο Αλβανος παντα παιζει... Κλασσικη αξια του νεοελληνα. Α, και μην ξεχασουμε να κατηγορησουμε και το θυμα... "Τι φορουσε; Ολοκληρη κοπελα ηταν... Γιατι τολμησε να ειναι ομορφη; Αυτη τον προκαλεσε τον αγιο ανθρωπο. Πηγε να του διαλυσει την οικογενεια". Κομπλεξικα, μιζερα και σκ@τοψυχα ανθρωπακια, που κοινωνατε καθε Κυριακη και νομιζετε οτι ειστε super- χριστιανοι.

Χαρης

Αδιαφορω για τον ανωμαλο γιατί είναι γυφτος!Και αυτοί πάνε όλοι με όλους

κανιβαλισμος, κτηνωδια και ντροπη

Ο τοπος που αναφερετε οτι διαμενει η οικογενεια ειναι 200 κατοικοι ολοι κι ολοι. Ειναι το ιδιο σα να λετε η οικογενεια μενει στην οδο Ανθεων στο Περιστερι... Βαλτε καλυτερα και φωτογραφια και ονομα και διευθυνση... Για να τους γινει στα σιγουρα ο βιος αβιωτος. Ανθρωποφαγια χωρις ορια. Κανιβαλοι, κι αν ηταν η κορη σας;;;

Γιαννης

Ελλήνες είναι;Γιατί κάτι τέτοιες ιστορίες μου κάνουν για ρομα η Αλβανους κτλπ

που το παραξενο

Ενταξει για να μην λεει εθνικοτητα δεν ειναι Ελληνας, σχεδον βεβαιο γυφτος η αλβανος.Τιποτα το παραξενο δεν υπαρχει βιασμος οπως γραφεται,μεσα στην κουλτουρα τους ειναι πραξη αυτη αυτονοητη,δεν υπαρχουν ηθικοι φραγμοι

Εγώ

Φαντάσου τους γονείς της!Όχι μόνο βιάσε τη κόρη τους 40 χρονος αλλά ήταν και συγγενής τους

Τρατζικ

κλαιω.......ω.ω.ω.ω

Kostas Kostakis

Ρε αντε παρατάτε μας με τις άγριες ιστορίες των γύφτων. Βρωμάει από μακριά ότι πρόκειται για γύφτους. Εξ άλλου, όλη η περιοχή κάτω από το αυλάκι απόγονοι του Ιμπραημ και των Αιγυπτίων είναι...

PRETOR

ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ [...]... ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Kostas Kostakis

Μα οι επιστημονικές έρευνες λένε ότι πρόκειται για απογόνους του Ιμπραημ. Εξ άλλου φαίνονται. Μαυριδεροί, γυφτόφατσες και εγκληματικά στοιχεία... Σιγά μην είναι Έλληνες!

@sakis

Φιλαράκι σε χει χτυπήσει η αμαμια στο κεφάλι και φαντασιώνεσαι βιασμούς . Υπάρχουν και οι οίκοι ανοχής μεγάλε πήγαινε εκει να εκτονωθείς .

Sakis

4 φορές την εβδομάδα κάνω σεξ με 20-χρονες πόρνες. Πιθανότατα περισσότερες φορές από εσένα. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι καν με γκόμενες. Το μόνο που θέλω είναι να ντύνονται σεμνά στο δρόμο και να μην προκαλούν.

ΦΑΙΔΩΝ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Sakis , κιεγω που σε πέρασα για δικηγόρο χθες ακούγοντας ευλαβικά την συμβουλή σου . Μπράβο να τις κάνεις 8 φορές την εβδομάδα , τι να κουράζεσαι τώρα στο ψήσιμο με τα κορίτσια της ηλικίας σου σπαταλώντας άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σου .

ΚΑΤΕ

Ηλεκτρική καρέκλα στους βιαστές. Και όποιος έχει αντίρρηση, να κάτσει αυτός να τον βιάσουν.. , αυτόν, την μάνα του, την αδελφή του και την γυναίκα του, και τότε θα δούμε "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος..".

nikos

κανας ανωμαλος χρυσαυγιτης μικροτσουτσουνος θα ηταν

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aigaio-1

Η αισθητή βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης, επέτρεψε στο ωκεανογραφικό σκάφος «Αιγαίο» να καταπλεύσει στην περιοχή και να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες