Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ταε Κβο Ντο για την ομιλία Σαμαρά

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ταε Κβο Ντο για την ομιλία Σαμαρά

Δείτε φωτογραφίες - Το μήνυμα θα αποτυπώνεται στη μεγάλη γιγαντοοθόνη στην οποία θα προβάλλονται οι σημαίες της Ελλάδας και της ΕΕ

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ταε Κβο Ντο για την ομιλία Σαμαρά
Πυρετώδεις είναι από το πρωί οι προετοιμασίες για την κεντρική αποψινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο με την οποία κλείνει η προεκλογική περίοδος. 

Άνθρωποι του γαλάζιου μηχανισμού εξηγούν ότι αν και αρχικά είχε διαρρεύσει η επιλογή της πλατείας Συντάγματος τελικά επελέγη το κλειστό στάδιο λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ για πιθανότητα βροχής το βράδυ στην Αθήνα.



Όπως λένε τα ίδια στελέχη η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού θα είναι απλή, λιτή και με σαφές μήνυμα το οποίο θα αποτυπώνεται στη γιγαντοοθόνη που στήθηκε στην εξέδρα του γηπέδου για να προβάλει την ελληνική και την ευρωπαϊκή σημαία.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με το σχεδιασμό ο Αντώνης Σαμαράς θα μπει από την πίσω δεξιά πλευρά του χώρου, θα περπατήσει ανάμεσα στο πλήθος στο διάδρομο και θα ανέβει από τη δεξιά πλευρά στην εξέδρα.



Για να είναι το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό επιστρατεύηκαν η οθονη των live του Voice και οι led μπαρες. «Δανεική» θα είναι και η δευτερη οθονη που επιστρατευθηκε στη σκηνη του γηπεδου και προέρχεται από το σοου Your Face Sounds Familiar οπως ενημερωσαν οι υπευθυνοι που στηνουν αυτή την ωρα τη σκηνή.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης